2009. szeptember 17., csütörtök

Nyavaja - Ruben

Hetvege ota valami nem kerek nalam. Sokat sirok, szenvedek, nyafogok. Ha nem alszom, akkor anyaval cipeltetem magam, amit nem konnyitek meg neki, mint egy sajtkukac tekergek.
Vasarnap este aztan jol meg is ijesztettem a szuleim. 11 korul anya megnezett, kicsit huvosebb kezemet erezve, megdobott egy extra takaroval. Ejfel korul aztan jott aludni, amikor meg mar azt erezte, hogy tuz forro vagyok!!! Fel nem keltem egeszen 4-ig. Akkor aztan a szopizas utan kaptam laz- es fajdalomcsillapitot, ami olyan hirtelen ert, hogy egyben le is nyeltem a szirupot. Kicsit megsertodtem rajta, mert amugy nem szeretem ezt az uj izt es majdnem bele is fulladtam. Viszont hasznalt a gyogyszer, mert egeszen 7-ig jol aludtam, es mar meleg sem voltam. Aznap meg egy jo adagot anyamra hanytam, de tulajdonkeppen le is zajlott az egesz.

Ma kicsit jatszottunk anyaval kettesben, mig Lori huzta a lobort. Ugy kaptam a jatekokat, hogy fordulnom kellett felejuk. Mentem is, de csak a legkozelebbi labdaig, amit elerve, boldogan kiterultem, mint aki jol vegezte dolgat. Kozben azert ujat is mutattam. Hason fekve megprobalom felhuzni a popom! Kicsit vicces, mert ilyenkor neha orra bukok es nezek, hogy most mi van, de nem adom fel, probalkozom.

Elbujva az uj, hatalmas torulkozomben:

3 megjegyzés:

admin írta...

Most miért mondod, hogy később kezdi Ruben? Hát már próbálkozik!!! :-)
Remélem, nincs semmi baja!
Ha még itt laknátok, jól megnyomogatnám! :-D
T.

Bea írta...

Jajj jajj,csak nem a fogincák?
Mi is ilyen levélképet és levéllenyomatot akarunk csinálni Bencével,nagyon ügyik vagytok.
Bencikus

csupella írta...

Tündér vagy!
Kerüljön el minden csúnya baci!:)