2009. szeptember 30., szerda

Csavargas - Ruben

Keddre tervezte anya, hogy ellatogatunk a regi sulijaba, engem megmutatni a bandanak. A tervbol semmi sem lett, mert tipikusan akkor hivta az egy orat minimum beszelo baratnoje, amikor elkezdtunk volna keszulni.
Szerdan viszont idoben elkeszultunk, indultunk, mivel anyat el kellett vinni az optikushoz. Volt mindenfele furcsa gep ott, amitol Lori kicsit meg is ijedt. Viszont azon a nagy, vicces szemuvegen mar rohogott, mikor anyankon meglatta. En egy darabig elveztem a dolgot, de a vegere elegem lett, es addig ugraltam a babakocsiban, mig majdnem ki is estem belole! Onnantol kezdve kezben voltam, bar igy nem ment a keretvalasztas, amit el is napoltattunk a kedves nenivel.
Innen mentunk az iskolaba. Az ut a vonatallomas mellett vezet, ahol neverkem ki is verte a hisztit, hisz nem vonatozni mentunk.
Koran ertunk oda, az ora meg nem ert veget. Kicsit vartunk, ami alatt Lori nem tudta megallni, hogy fel ne keltsen es be ne budositse a folyosot.
Vegul bementunk; mindenki nagy oromere. Kerdeztek, hogy mennyi idos vagyok? Mondtuk 5 honapos. Erre azt kerdeztek, hogy mikor szulettem? Mondtuk aprilisban. Vagy harman is nekialltak szamolni, hogy jol tudjuk-e a korom, mert nem akartak elhinni!
Hazafele mar egy neni is jott velunk, Adel. O most kezdte a sulit, nemreg koltozve a varosba. Anyaval madarat lehetett volna fogatni, ugy orult a tenynek, hogy meg egy magyar lakik itt! Beultunk egy kavezoba, ahol Lori vigan jatszadozott, evett, mig a felnottek dumcsiztak. En kozben megeheztem, anya sutyiban megszoptatott.
Vegul igy is miattam indultunk el, mert mar nagyon faradt voltam es sehogy sem volt jo.

3 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

De jó,hogy anya talált egy barátnőt a városban. :) És mit fog tanulni a suliban? NEm csoda hogy nem hitték el mennyi idős vagy Ruben, ekkora nagy babát! :)
Anyának szemcsije lesz? A mi anyunknak is kell a pótszem.. Kristóf így nevezi, mikor reggel a fürdőbe látja,hogy anya betette a szemgolyóját. :)

admin írta...

Nem tudom, mi ez a fáradtság, de szülés óta nem múlik... :-P
Tudod, nincs egy nyugodt gyerekem, állandóan csinálunk valamit, aztán a pihenés valahogy el szokott maradni.
Mi is mentünk tegnap 3 órán keresztül. Orvos, Mama munkahelye, Liga (na itt másfél órán keresztül majdnem végig fogtam Mátét). Ja és nem sétáltunk, hanem tempóztunk. Főleg a végén a következő kaja miatt.
Meg lehet, hogy az se jó, hogy nem eszek vmi jól (vagy eszek, vagy nem...)
Agyilag is kikészülök, mire megcsinálják a vizsgálatot, szóval fáradt vagyok...
Majd lesz ez még jobb is! :-) Remélem...
Hogy érted a folyosó-büdösítést? :-)
Jó fej az Adél? Hátha lesz már a környéketeken egy "kedves" ember, aki ráadásul még magyar is!
Ja, a kaja... hát igen, annyira csúszik a tea, hogy valószínűleg ezért nem megy a tejcsi. Le kell szerintem állnunk erről a gyümiteáról. Na meg ezekkel apürékkel sem haladunk 1-ről a 2-re.
T.

Zsuzsa írta...

Sziasztok! Milyen jó,hogy találtál barátnőt :-D
A vonatok Laurának is nagyon tetszenek:-D
Ma voltunk előzör bölcsiben, majd olvasátok el, leírtam mindent.Kár,hogy nem tudtunk találkozni itthon
Puszi Lauráék