2009. október 2., péntek

'Karacsonyi' vasarlas - Lori

(A Thomas-os pizsim, es az ocsem, aki epp ramborult ultebol)

Tegnap itthon volt velunk apa. Anya nagyon orult neki, mivel mentunk eletem elso iskolas orajara!
Ugye mindig minden szepen be van irva a fali naptarunkba. Ez is ott allt, keken-feheren, hogy 'Lori school 10-11'.
Felkeltunk, feloltoztunk, elindultunk az 5 perces tavot megtenni. Odaerve kiengedtunk par kicsi gyereket, szulostul, ami mar alapbol furcsa volt! Bementunk; apa kerdezi, hol lesz a foglalkozas? Milyen foglalkozas? ... Na itt jott a kellemetlen resze a dolognak, mivel kiderult, hogy anyank ugyesen elirta az idopontot. (9-10-ig volt).
Azert talalkoztunk a tanito nenivel es lattuk a szobat is. Mondta, hogy szivesen var a kovetkezo heten, amikor is a 'zold' lesz a tema.
Kicsit csuggedten hagytam ott a sulit, hisz nem jatszhattam a sok jatekkal.
Innen az optikushoz mentunk vissza. Anya jol beharangozta apanak, hogy ez lesz vagy 200 font. Odaerve jott is a kedves neni tegnaprol, hogy segitsen valasztani keretet. Vegul ropke 1 ora alatt vegeztunk is! Raadasul akcio volt, 'egyet vesz egyet kap' fele, igy anya 2 szemuveggel lesz gazdagabb. Meg kitoltottunk par papirt, apa elovette a varazs kartyajat (bankkartya), majd meglepetten kifizette a 'csak' 120 fontos szamlat! Szoval mindenki jol jart; mi gyerkok azert, mert vegre kiszabadultunk onnan; anya azert, mert 2 szemcsit is kap majd; apa meg azert, mert mar keresztet is vetett a 200 fontjara, amibol maradt neki koltopenz...
Es el is koltotte. Bementunk az uj boltba. Mi csajok a konyha reszlegen kevertunk, mig a pasik sutyiban vettek 2 jatekot! Anya mar nyitotta is a szajat, mire apa nyugtatoan azt mondta, hogy karacsonyra...
Estere azert csak megvaltozott a dolgok allasa! Nyugos voltam, apan lett volna a sor, hogy jatszon velem, mire felvitt az emeletre, es nekiallt elokeresni az uj jatekokat. Gozolo feju anyank mar egy szot sem szolt, csak lerakta kozenk ocsit, majd eltunt mosogatni.

4 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Sziasztok!
Jó duma, karácsonyi ajándék:-D Tényleg, kól elnézted anya a dátumot:-D Na nem baj,majd a jövő héten.
Puszi Lauráék

Kristóf és Maja írta...

Előkarácsony! :) Hát anya sem lett volna túl boldog ezek után! De jó,hogy a szemüvegvásárlást megúsztátok barátibb áron és mindjárt kettő is lett belőle!
A jövő héten pedig biztosan nagyot tudsz majd játszani a suilban, ne búsulj Lori!
Puszi

csupella írta...

Akkor nem is kell meglepődni,hogy én tegnap már megkaptam az előszülinapi ajándékaimat:)
Nagyon türelmesek voltatok anya vásárlásakor,de megérte,mert mindenki jól járt!
pusz

Olivia ℇ Alexandra írta...

Így jó ez! Egész évben Karácsony!
Kár hogy lekéstétek a sulit :( Na majd jövő héten!
Pusz