2009. október 3., szombat

Fogorvos - Ruben

Pentek reggel voltunk hivatalosak a fogorvoshoz. Pont idoben ertunk oda, csak par percet vartunk, es mar bent is voltunk. Lori nagyon megijedt eloszor, bujt is anya szoknyajaba.
Apa volt a bator, o ment elsokent. Mi addig leultunk a sarokba, anyank olebe mindketten.
Gyorsan vegztett a bacsi apaval, majd ment anya. Utana jott Lori, akit anya fogott es probalt rabeszelni, hogy nyissa ki a szajat. Nagy nehezen osszejott neki, ami vegul eleg is volt a vizsgalathoz. Sot, meg egy kutyusos matricat is kapott, amiert ugyes volt.
Megkerdeztuk, hogy nekem is kell-e mennem? A valasz igen volt, igy anya ismet visszahuppant a mar jol ismert szekbe, felig lefektetett, majd megcsikizte a tokam, hogy nyissam a szam. Nyitottam is, azzal nem volt gond, de csak azert, hogy jol osszenyalakodjam a dokiba kesztyus ujjait.
Kifele menet kertunk idopontot szuleinknek, mivel vissza kell menniuk egy higienias tisztitasra!
Ezutan szep lassan bandukolva elkisertuk apat a dolgozojaba. Mivel en pont bealudtam, meg vasarolni is elugrottunk, holott mar javaban esett. Igen, sajna megjott az angol osz; hideg van es esik...

2 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

Akkor a fogorvosnál tett látogatás sikeresnek mondható. :) Ügyesek voltatok. Anya is már egy ideje vinni akarja Kristófot egy ellenőrzésre, de valahogy sose jut rá idő..
Eső.. :( Hát azt mi sem szeretjük ám... Reméljük itt még várat magára egy kicsit.
Puszi

csupella írta...

Nagyon ügyesek voltatok a fogdokinál!:)
pusz