2009. október 16., péntek

Foltos fej - Ruben

Manapsag tobb a fejemen levo kek folt, mint Lorinak!
Tortent ugyanis 2 napja, hogy a jatszoteren felborult velem a babakocsi!!! Szerencsere be voltam kotve es csak az oldalara billent, de igy is nagyon megijedtem. Egy pici foltban meghorzsoltam a homlokom, plusz benyeltem nemi port.
Aztan tegnap reggel ugy ebredtem, hogy egy kb 5 centis karmolas tatongott az orrnyergem felett! Anya gyorsan le is vagta a karmaim.
Ezutan Lori sulijaban...ultem anya elott a foldon. Hirtelen Lori kialtott egyet, mire a tamaszom felugrott mogullem, en meg par pillanattal kesobb orra buktam. Sirtam am keservesen, de egy ujabb jatekkal le lehetett kenyerezni.

Azt meg nem is emlitettuk, hogy voltunk megint ruhat venni. A 74-es meretbol mar nem sok minden jon fel. A polok rovidek, mig a nadragok alig mennek fel a formas popsimra. Igy johet a 80-as, amibol egyelore epp eleg van, de a kozeljovore tervezunk egy unokateso latogatast. Remeljuk Alex kinotte mar ezt a meretet...

Amugy ide is elert a hideg osz. Mar pulcsi, kabat, takaro is kell. A napocska viszont olyan erosen sut meg neha, hogy olyankor neki kell vetkozni. En viszont ennek csak akkor orulok, ha alszok a babakocsiban. Ulni nem szeretek sokaig, mert ki akarok jonni. Anya szerint ismet eljott az ideje a baba-mama klubok felkeresesenek.

3 megjegyzés:

admin írta...

Úgy látom, bukfencből kijutott mostanában bőven!
Hogy borult fel a babakocsi? Csak hiányzik onnan még 1 kerék... :-P
Mi még nem hordunk 74-es méretet, bár szűkülnek a 68-asok. Ennyit jelent 1 hónap korkülönbség? :-O
Jó idő van még nálatok. Itt már egy ideje 3-4 fokok vannak (délelőtt)és sajna még a nap se süt! :-(
T.

Kristóf és Maja írta...

Na te szegény... Erre mondják hogy a szegény embert az ág is húzza??? Vigyázz a kis fejedre!
Hát felénk is elkel már minden ruhadarab. Anya az idén ki is hagyta az őszi cipő vásárlást. A félig nyitott lábbeli után jött a bélelt.. A méretekkel én is így vagyok.. kezdem levetkőzni a 74-est.. bár azért ha jól emlékszem köztünk van pár hónap és az én javamra... :D:D Hiába.. egy férfi legyen szép szál legény, igaz???
Puszi
Maja és Kristóf

Olivia ℇ Alexandra írta...

Azért vigyázz magadra, ne zúzd magad össze-vissza!
Hány személyes a babakocsitok??? ;) :)
Pusz