2009. október 15., csütörtök

Negykezlab - Ruben

Az elmult par hetben nagyon megtaltosodtam. Na nem forgolodas teren, mert azt meg mindig csak egyszer egy szokoevben vagyok hajlando muvelni. Viszont a negykezlabazas nagy kedvencemme valt! Mar ugy razom a popom, mintha fizetnenek erte.

Az alvokam is helyreallt. Mostanaban 3x alszok egy nap, es nem szenvedek, nyuglodom.

Enni pedig egyre jobban szeretek. A 125 milis gyumiket siman benyomom! Zoldseges kajat is probaltunk (repa, edes burgonya), de azokat szimplan kikoptem. Inkabb a kezzelfoghato formajat reszesitem elonyben; kaptam mar paprikat, uborkat a kezembe. Nem adtam vissza konnyen.

Es egyre ugyesebb vagyok fogas teren is. Mar 'roptiben' elkapom a dolgokat, aminek legkevesbe Lori orul, mert szeret velem ugy jatszani, hogy csak megmutat valamit es elkapja. Viszont mostansag jol megragadom es nem engedem el egyszeruen a zsakmanyt! Mar volt, hogy anyanak is be kellett avatkoznia...

3 megjegyzés:

admin írta...

Juj, hát ez jó! :-D
Tényleg megy a rázás! Ha már így tartja magát, lehet, hogy hamarosan a lábát is arrébb pakolja, nem?
Tök ügyi, hogy lenyugizott. Már én is várom azt a pillanatot, amikor nincs több nyűgizés!
Ja, nektek is ilyen szivacsos izé van... Már rég akartam venni, de nem tartottam még olyan fontosnak. Viszont ha szólsz, hogy az jól melegít is, akkor már 2 hónappal ezelőtt megveszem. Eddig Máté alatt ágymelegítő volt (azon a takaró+játszószőnyeg). Most már csak ez a szivacs-vacak van és elég jó meleg. Kipróbáltam! :-)
T.

Kristóf és Maja írta...

HIába, azért te is öregszel!:) Jó értelemben persze! És milyen ügyes vagy hogy egyre több mindent meg tudsz csinálni!! :) Lassan aztán anya kétfele szaladhat majd.
Örülünk az alvókádnak is, tudjuk,hogy ez anyának nagy könnyebbség így. Te pedig kipihent vagy!
Puszi

Olivia ℇ Alexandra írta...

De ügyesen rázod a popódat!!!
Jó, hogy itt volt a mamitok, biztos máris hiányzik nektek!
Puszi