2009. október 31., szombat

Halloween - Ruben

Pentek delelott negyesben mentunk setalni. Korbeneztunk a varosban, hogy mennyire keszulnek mar a karacsonyra. Apanak nagyon vasarolhatneka volt, amit anya csirajaban folytott el. Igaz nem sikerult 100%-osan, mivel hazafele jovet a piacon beruhaztunk egy nagy szonyegbe a nappali kozepere. A fo ok en voltam, mivel az agyon mar nem maradok meg sokaig, a parketta viszont hideg... igy jott a szonyeg.
Az esti szertartas kezdetekor anya kerdezte, hogy hajlando leszek-e vegigaludni az ejszakat? Erre csak mosolyogtam akkor, de megmutattam am, hogy ugyes nagyfiu vagyok. Egy nyikkanas nelkul szunyaltam egeszen reggel 7-ig!
Lori mar nem volt ilyen konnyu eset. Halloween es bonefire idejen nagyon sok ember tuzijatekozik. Tavaly noverkem nagyon elvezte, de iden ugy fel tole, hogy mindig sirvafakad. Este 10 is elmult, mikor vegre abbahagytak a durrongatast es Lori el tudott aludni.
Szombaton szomoru szivvel kisertuk el apat dolgozni. Onnan postara kellett mennunk 2 level miatt, amit jol kifogtunk, mivel aznap volt a kocsik biztositasanak hatarideje (vagy mi). A sor majdnem az utcan allt, de szerencsere 'csak' fel orat kellett varakoznunk.
Adelt osszeszedve a jatszoterre mentunk, amit en egy nagy alvassal toltottem. Lori viszont nem tetlenkedett, felavatta az egy napos csizmajat! Az osszes letezo vizen keresztul ballagott, gesztenyefa levelet huzva maga utan.
Delutani alvasunkbol Lori alig akart felkelni. Miutan lehozta anya, sokat sirt es bantott! Nem tudom, mi van vele mostanaban, de nagyon durva lett velem szemben. Igaz meg mindig tud kedves, olelgetos lenni, de a masik pillanatban kifurja az arcom az ujjaval, a ket tenyere koze szoritja a pofacskam, veri a buksim.... csak azert, hogy elkezjek sirni. Anyank meg persze a plafonon maszkal mar...
Delutantol aztan jottek a halloweenesek. Kopogtak az ajton, anya kinyitotta, elmondtak, hogy 'csokit vagy csalunk', felmarkoltak az edesseget es mar mentek is. Lori az elejen felt toluk, de a vegere mar neha elkoszont, ha olyan kedve volt.

4 megjegyzés:

admin írta...

Ruben még mindig az ágyon heverészett??? :-o
Jól kihúztátok! Mi meg már hónapokkal ezelőtt a földre kényszerültünk. :-S
Új szőnyegben mi is gondolkodunk egy ideje, csak először lóvé kéne rá... Sajna ez, ami most van a nappaliban, régi (de nem őskori) és takaríthatatlan. Nem lehet eléggé tisztán tartani, hiába porszívózom. És mivel Máté nem marad a szivacson, vennünk kell nekünk is egy újat. Remélem, még idén meglesz!
A másik meg, amiért nagyon kellene, mert ez a szivacs-puzzle, hamarosan a szekrénybe kerül (akkora élvezettel szedi már szét és nem akarom, hogy a kipotyogó apró darabok a torkában kössönek ki)!
Mi az a bonefire?
Lorinak legalább gumicsizmát vettél? :-D

Bea írta...

Jó lehet ez a hallowen.Pusszantás,Benciksuék.

csupella írta...

A szőnyeg jó ötlet volt apától!:)
Biztos jókat hancúroztok majd rajta!
Sajnálom,hogy Lori bánt téged,de hát ez már csak így van:(,a nagyobb erőt fitoktat:(

Zsuzsa írta...

Sziasztok! Az a hallowen szuper lehet.-)))
Pocsolya nálunk is menő, de nekünk nincs gumicsizmánk:-P
Puszi Lauráék