2009. szeptember 21., hétfő

Hajnali partik - Ruben

Ugy dontottem, nem hagyom anyam ejszakankent aludni! Ismet koran kelek, kb 4 fele, bar ma pl hajnali 3-kor koveteltem a fejadagom. Igaz, a nappali alvasaimmal van a baj. Kezdek kevesebbet aludni. A delutani alvasom olyan 4-5 fele er veget, amit kovetoen nagyon sokaig fent kell lennem ahhoz, hogy 8-kor menjek furodni, aludni. Es mivel estere mar jol lefaradok, alig eszek valamit, csak ugy beajulok anya mellen. Valamit mashogy kene csinalni, de akkor meg meg kevesebb az eselye a kozos alvasnak, kimenetelnek.
Ujabban kirakott kezekkel kozlekedem. Ha megyunk fel (vagy le) az emeletre, akkor vegig kint log a kezem, annak remenyeben, hogy valamit sikerul elkapnom a lepcso melletti tarhelyrol; vagy csak siman a falat megvakargani.
Hason fekve egyre jobban produkalom magam. Mar siman elmaszok hatrafele es oldalra is. A sulyos popom emelgetem magasra, es kozben kuszni is akarok, de a kettot meg nehez osszekombinalni.
Kajailag ott tartunk, hogy delelott gyumi pure, delutan ivole. Eddig egy 125 milis uveget ettem 3 delelotton keresztul (mint pl alma-barack, banan-rizs...), de ez mar keves, igy mostantol az uveg felet kapom egy alkalommal. Az iszit meg termeszetesen Lorival egyutt kell fogyasztani, mert nehogy mar lemaradjon valamirol. Ugyesen tudok poharbol inni, csak neha tul nagyot nyelek es akkor fintorgok, meg fulldoklok rendesen.
Tegnap volt Alex unokatesom elso szulinapi bulija. Sajna apanak dolgoznia kellett, anya meg nem vallalta be, hogy elmegy velunk.
Azert nem sirunk nagyon apa miatt, mert holnaptol itthon lesz 4 napig! Elmondasa alapjan nagy oszi takaritast tervez. Majd kivancsian varjuk...


Voltunk jatszon apaval, ahol most eloszor ultem fel a jatekokra! (Figyeled Timi a meno kek, autos inget a kabat alatt? :) Bar tudom, hogy alig latszik, de ott van)

A fenti kepen pedig epp az 'Angol tortenelem gyerekeknek' cimu konyvet olvassuk.

2 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

Na szegény anya! Pihenésből nem sok jut neki manapság akkor.. Meg kell küzdeni ezzel a napirendenddel rendesen, nálunk is ez a helyzet.. De te Ruben már egyre ügyikébb vagy! :) Lassan már anya sem fog tudni utolérni úgy elmászol előle.. :)
Puszi

admin írta...

Ó, hát nem látom azt az inget... :-(
Ráadásul most ki sem tudom a képet nagyítani!
Majd lesz még olyan kép is, amin csak az ing látszik! :-P
De a gatyó jó, meg a pulcsi! :-)Na meg a séró! Haláli! ;-)
Csak összejön ez a mászni akarás, látod, nem is kell megijedni, hogy lemaradok! :-) Ügyes ez a nagyfiú!!!!
Nekünk is már olyan szivacsos-összerakós biszbaszt kéne beszereznünk, amin lehet majd mászni, mert a játszószőnyeg nem igazán alkalmas erre a célra...