2010. március 1., hétfő

Konyvtarban - Lori

...............Delutan labda-fujo versenyt rendeztunk................
Mult heten kapott ocsi egy levelet a helyi konyvtartol, hogy mostantol tag, fogja a kartyajat, es hasznalja. Anya meg gondolt egyet es elmentunk korulnezni. Az epuleten belul tobb terem is van, aszerint, hogy kinek mire van ugye szuksege. Mi rogton a gyerekeknek valo fele lettunk terelve, amiben csak es kizarolag kicsiknek szolo konyvek, cd-k es dvd-k vannak. Na meg egy jatszosarok, ahol mar ugyan kisse kiszuperalt allaguak a jatekok, de az minket nem erdekelt. Mig anyank terult-fordult, Rubennel nekiallunk szetszedni a sarkot. Volt benne egy jobb napokat latott konyha is, amin persze mindketten egyszerre akartunk fozni! A vegen -ugye mi sem termeszetesebb- en nyertem, ocskos odebb ballagott. Aztan csak visszatert, addigra anya is, igy kenytelen voltam atadni neki a helyem. Kiprobaltam a tobbi jatekot, de mivel nagyreszuk alig mukodott, visszasomfordaltam a konyhahoz.
Egy orat maradtunk, majd kikolcsonoztunk 2 dvd-t es mentunk oltozni. Az epuletbol kilepve osszefutottunk 2 zene bolcsis anyukaval, akik nagy sajnalattal beszeltek a megszunt talalkainkrol, de kozoltek, hogy nekik nincs mar ra idejuk.
Ocsit elrazva a babakocsiban, apa munkahelye fele vettuk az iranyt. A napocska indulaskor meg gyonyoruen es melegen(!) sutott, de igy kora delutanra eltunt. A hideg ellen beultunk egy kavera, mivel apanak fel oran belul vegeznie kellett, gondoltuk megvarjuk. Viszont a jol kigondolt terv csuszott masfel orat, mert nagyon sok melojuk volt. Anya mar a hajat tepte, ugyanis Ruben idokozben felkelt es nem lehetett vele birni. En viszont egy kisangyal voltam, az ures kaves cseszebe ontogetett narancslevemet iszogattam.
Mire hazaestunk mar mindenki ehes volt. Egyutt ettunk, ami melos napokon ritkan fordul elo. Azaz en csak neztem, ahogy a csaladom eszik, mivel apa -okosan ebed kozben- csinalt igazi cappuccinot, rengeteg habos tejjel. Abbol nekem meg kellett am, igy a levest gyorsan befejezve, alltam is sorba a bogremmel.
Este nem furodtunk. Anya kozolte, hogy mehetek, ha van hozza kedvem, de en nem akartam, igy ma kimaradt.

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon edesek vagytok a kepen.De jo hogy mar ilyen kicsin jarhatok a konyvtarba.Klasz lehetett ott jatszani es a kavezoba is.puszika

keruboys írta...

Sziasztok!
Egyik ismerosunk naplojan keresztul bukkantunk ratok, mert egybol szemembe tunt, hogy a ti kisfiatoknak is ugyanaz a neve, mint a mienknek: Ruben, es a kislanyotokat majdnem ugy hivjak, mint amit mi szerettunk volna adni, (mi Lorellat szerettunk volna, akit lehet Lori-nak, vagy Loranak becezni)...ha lanyunk is szuletett volna ;) Raadasul ti is Angliaban laktok, es ott is szultel (-en mindkettot-, szoval sok kozos "nevezonk" van :)
Igy ha nem banjatok, ellatogatnank hozzatok (blogotokba) idonkent olvasgatni rolatok :)

Uvd, es kellemes tavasziasodo napokat kivanunk: Zsike es fiai: Ruben es Kevin

admin írta...

Micsoda játszósarkos könyvtár van nálatok! :-O
A fürdés nálunk is elmaradt... :-)
Igazi cappuccinot nekem is!!! Viszem én is a bögrémet! :-p

Kristóf és Maja írta...

Ez az anya tervez, aztán más meg "kivégez" dolog ismerős nálunk is.. Ilyenkor anya is a haját szokta tépeni.. Nem szereti a kiszámíthatatlan dolgokat, hiába.. :) Jó,hogy ilyenkor munka napon is volt alkalmatok egy "közös" családi evéshez.. Mostanában én is többet bosszantom a társaságot, mint amennyit eszem...
Puszi
Kristóf és Maja

csupella írta...

Egész jó program a könyvtározás!:)