2010. március 14., vasárnap

Dedi, nagyi - Lori

Olyan szep, gyonyoru idonk volt szombaton, hogy elindultunk csaladot latogatni!
A buszozastol teljesen fel voltam porogve. Mikor megerkezett a megallohoz, kicsit megijedtem, mert olyan nagy, emeletes busz jott. Leulve mar ismet boldogsag ontott el, mivel elovehettem a taskam, csupa fincsiseggel megtomve. Apa jot is rohogott, hogy milyen pikniket rendezek a buszon. Anya arra koncentralva, hogy ne hanyjon, nem csinalt rolam kepet, amit kesobb meg is bant.
Leszallva viragot mentunk venni. En valsztottam 2 cserepest a dedinek es a nagyinak. (Itt most vasarnap van anyak napja, emiatt kaptak viragot es csokit.)
Dedihez erve ocsi elaludt a kocsiban, igy csak en szolgaltattam musort a felnotteknek. Nagyiekra meg egy orat varni kellett, de legalabb nem jott egyedul. Hozta Georgie nagynenenk es a fiait is (Jamie es Alex). Ruben kozben felkelt, igy rogton mereckedesre kerult sor, ahol kiderult, hogy tobbet nem fog ruhat orokolni Alextol. Hiaba fiatalabb nala fel evvel, mar most magasabb.
A dedi eleg hamar besokkalt tolunk, ezert a jatszoterre vettuk az iranyt. Visszaerve még kicsit beszelgettunk, de hamar odebb is alltunk.
Nagyiek a buszhoz mentek, mig mi gyalog vagtunk neki. Az uton en nagyon hamar elaludtam, ami ocskosnek nem jott ossze. Csak a nagyi falujaban levo pubig mentunk, ahol ujra egyesult a banda, Pete nagybatyankkal es fiaval, Owen-nel kiegeszulve. ........................Pete, Jamie es Owen.........................
Ettunk, ittunk, okorkodtunk, felnotteket idegesitettunk; Ruben pedig kakalt, de akkorat!!! Apa teljesen meztelenre vetkoztette, majd szinte az osszes popsitorlot elhasznalta a tisztitasara.
Keso delutan atballagtunk a nagyihoz. Megneztuk, hogy -sajnos- meg mindig megvannak a kutyaik, de legalabb mar az egyik a kertben van, a beketrecezett nyuszival egyutt.
Vegul fel 7-kor indultunk haza. Az ut kin szenvedes volt mindkettonknek, de valahogy kibirtuk.
Itthon apa gyorsban rendelt kinait. Ruben mar nem varta meg, mert nagyon faradt, es ujra kakas is volt. Anya lezuhanyoztatta, majd megszoptatta es lerakta. Addigra mi mar vegeztunk is a vacsoraval, mentem en furdoni, de a sok nyavogas miatt csak egy par perces furdo lett belole.

3 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

De csini vagy Lori! Egy igen mozgalmas nap van mögöttetek.. Itt is enyhébb az idő, de olyan bolond szél fúj... :s Ezt sem szeretjük.. Lehet hogy túl nyafiask vagyunk anyval együtt... :)
Puszi
Maja és Kristóf

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon edesek vagytok a kepeken,hat apanak volt mit pucolnia azt hiszem.Lori nagyon csinos vagy a rozsaszin ruhadban.De jo kis latogatast tetetek.Hat te jol bepakoltal a taskadba fincsisegekbol.Anya te is hanyos vagy en is a buszokon.puszika

admin írta...

Nagyon édi Lori abban a ruciban! :-)
Volt ám kaka, Apa nem unatkozott! :-p
Hát igen, van Ruben és Máté között 1 hónap, de az nem olyan sok... Még emlékszem, amikor hirtelen eltűntél és kiderült, hogy Ruben meg akar érkezni erre a világra! :-))
Húúú, mintha most lett volna..., közben meg mindjárt itt az első szülinap! Olyan fura, nem!? Bár neked kicsit másabb, mert Te ezt már másodjára éled meg! ;-))