2010. március 30., kedd

Te is pancsi, en is pancsi - Ruben

Hetunk nagyon esosen es nagyon sirosan kezdodott. Nalam nincs sok valtozas, gyotornek a fogaim! Kiderult az is, hogy nem is jott at a 8. fogam, csak mar teljesen kifeheredett. Szoval lassan 1 honapja van 'kijoves' allapotaban, ami miatt a mai napig minimum 3x kakilok, rosszul alszok, sokat szenvedek, keveset eszek....
Hetfon ki sem mentunk, mivel fuggonyszeruen zuhogott! Fura is volt, hogy a sajat agyamban kell delutan lefekudnom, bele telt vagy 1 oraba, de ugyesen bealudtam (osszegombolyodve a pocakomon) 2 orara, igy kisse vidamabban telt a napom tovabbi resze.
Lori egy oracskat a furdoben toltott ezalatt, bemaszva a kadba vizezni, halacskat fogni, csuszdazni...
Kedden felvaltva esett az eso, sutott a napocska es szakadt a jeg!!! Lori reggel ebredest koveto 5 percben feloltozott es elszaladt apaval a korhazba. Nincs semmi gaz apankkal, csak a cukros doki bacsihoz kellett ellatogatnia, aki egy teljesen uj inzulint adott neki, uj kutyukkel, jo sok olvasnivaloval... Tehat egykekent voltam anyanak 2 oran keresztul, ami sajnos nagyon gyorsan elropult.
Miutan hazajottek ettunk, ittunk, majd mentunk is ki. Patikaban leadtuk apa listajat, amiert majd holnap kell visszamenni. Elszaladtunk postara, boltba, aztan haza, mert Lori mar nagyon faradt volt a suru napjatol.
Itthon apat pont elkaptuk egy puszira es mar ment is dolgozni. Anya fozni kezdett, mig tesokam furodni! Mar egy ideje jatszott a furdoben, mikor megjelent egy szal poloban, hogy anya segitsen neki levenni, mert pancsolni akar. Addigra a kadban mar viz is volt, igaz hideg. Kapott bele sok meleget, belehuppant, anya befejezte az ebedet, engem megetetett, majd kiszedte Lorit es ot is megebedeltette.
Kb 1 ora mulva felmentunk jatszani, amikor felejtos anyamnak eszebe jutott, hogy hallott fura hangokat a popsim tajekarol meg kaja kozben. Csak a nadragomat kellett kisse lejjebb huznia ahhoz, hogy lassa mekkora is a 'baj'! Szaladtunk le, furdokadban levetkoztetett, majd alaposan lezuhanyoztatott.
Delutan, este egesz jo gyerekek voltunk, bar Lorinak kellett hozza egy akkora maflas, hogy a fold adta masikat, mivel meg zuhanyzasomkor a kadban fekve anya kiszaladt megszabadulni a nagyon gusztustalan pelusomtol, o meg bejott es szepen agyba-fobe vert, csak ugy!
Este a bealvos szopim utan nem aludtam el. Sirdogaltam, forogtam korbe-korbe. Egy ido utan anya megunta, hozott fel fajdalomcsillapitot, amit koveto 5 percben ismet osszecsinaltam magam, majd kaptam tiszta pelust, s felig anyan fekudve kidoltem.

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Edesek vagytok a kepkeen,nagyon aranyosan aludt a Ruben Szabina is igy szokott aludni osszegombocolodva.Lori nagyon edes a kadba.lattom Ruben is imad pakolgatni.Jo hogy apanak semmi baja.Eso ,nalunk egy napot esett ujra szep ido van.puszika

admin írta...

Úgy szép az élet, ha zajlik! :-D
Jó az alvós kép!
Hú, ezek a fogak..., ne is mondd!
Szegény öcsit mindig megagyabugyálja Lori, nem szép tőle! :-o

csupella írta...

Hát ez a fogacska aztán igazán kiszúr veled!:(Bújj elő gyorsan!!
Hamarosan te leszel az erősebb kispajti,és akkor jaj Lorinak!:)
De azért óvatosan,mert mégis csak kislány:)

Kristóf és Maja írta...

Jaj te szegény! Hogy ez a fog mennyire kínoz! Nekem is már vagy 1 hónapja fehérlik a jobb felső ketteske, de nem akar előbújni..
Nem jó ez a sok kaki! :( Reméljük gyorsan kibújik már ez a fog!
puszi
Maja és Kristóf