2010. március 6., szombat

11 honapos lettem!!! - Ruben

Tegnap, azaz penteken tortent mindez, de a napunk valahogy ugy sikerult, hogy az irodeak mar nem ert gephez.
Apa is ezzel egy idoben kezdte meg szabijat, amit megunnepelt egy 11-ig tarto alvassal. Utana vasarolni, setalni mentunk, ahonnan csak 3-ra ertunk haza. Apa fozott, ami abbol allt, hogy bedobta a sutobe a csirket es a sultkrumplit. Innentol kezdve csak enni es pisilni hagyta el a szamitogepet. Anya fel is lazadt estere, igy csak jatszott velunk egy fel orat, megfurdetett minket, majd szaladt vissza a jatekahoz.
Az ejszaka jol telt, naaaaaaaaaagyon jol, hisz vegigaludtam, este 8-tol egeszen reggel 7-ig egy darab szo nelkul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igy majdnem egy gyonyoru szombat reggelre ebredtunk, leszamitva, hogy zuhogott az eso, es azota is teszi. Lori nagyon hamar, par percen belul csatlakozott hozzam, igy anya sem huzhatta tovabb a lobort. Leszaladt felkapcsolni a futest, tesonak mezes tejert, majd nyugiban jatszottunk. Ez a nyugi viszont csak 20 percig tartott, ugyanis ekkor Lori -eleteben eloszor- telibe hanyta apa parnajat!!! Jol megijedt szegenyke, még sirva is fakadt a dolgon. Sajnos egy fel ora elteltevel ujabb adag jott ki belole, de ezuttal a nappaliban, az ulogarnituran fekvo apa kapta az adagot. Azert evett noverkem nem sokkal a tortentek utan, egy egesz szelet piritost, ami egyelore benne is maradt.
Rolam annyit, hogy javulnak az ejszakaim, mar nem kelek fel annyiszor, nem kovetelek szopit. Nappal is 3x, max 4x szopizok, de annal tobbet eszek minden masbol. Kibujt a 7., jobb also 2. fogam, a bal oldali is jovoget. Megyek ezerrel, egyre batrabban, egyre hosszabban es egyre gyorsabban. A ruhaim ismet kezdenek kicsinek bizonyulni, bar a mostani beszerzos helyunkon levo szamozas eltero a megszokottol, igy a legutobb vett cuccok 18-23 honaposra valok! (Lorinak pl 4-5 evesre valokat veszunk ott.)
Es a legjobb hir a vegere: apa lefoglalta a jegyeket, megyunk haza junius 14-24-ig!!!

6 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

De jó,hogy most hosszú ideig élvezhetitek apa társaságát.. leszámítva a ronda esős időtt. Itt süt a nap, de éjjel -6fok volt.. Reméljük a hányás abba is maradt és mostmár nem jön újabb adag sehova!
Ruben te csak bátra!! MIndjárt nagy 1 éves fiúcska leszel! De szalad az idő! :) És az éjszakák milyen jók,ha mindenki békésen alszik, igaz? (és nem köhög.. mint nálunk 2 hónapja lassan megállás nélkül. :( )
Reméljük a 10 napban ismét össze tudunk futni majd ha itthon lesztek! :)
Puszi
Maja és Kristóf

Izabella:-Szabina es Julia írta...

dE jo hogy apa szabin van es most sokat jatszhatok vele.Ruben nagyon ugyes voltal az ejszaka az alvassal.Boldog 11-dik hofordulot draga Ruben.Nagyon ugyes vagy mar,edesek vagytok a fonti nagy cumis kepen.Kar hogy esett az eso,nalunk meg folyton havazik.Szep hetveget,puszika

admin írta...

Boldog hófordulót!
Atyaég, hogy megy az idő! Most simogattuk a pocinkat és lassan már az első gyertyájukat fújják el...
Valószínűleg a fogzást szenvedjük. Ha már Ti is a 7.-nél jártok és a 8. is nyomulóban, akkor tuti az a bűnös...
Te adod még Rubennek a Chamomillát???
Szegény Lori! Mi lett vele?
Pöttyök, hányás..., nem unatkoztok!
Jókor lesztek itthon, épp után megyünk lagzizni! :-p

Zsuzsa írta...

Sziasztok!
Örülünk,hogy jól vagytok:-))) és mekkora lett Ruben
Sok puszi Lauráék

myboys/kerub írta...

Nagyon ugyes a 11 honapos nagyfiu, hogy ilyen nagyot aludt, csak igy tovabb! :) Szegeny Lori, vajon csak gyomorrontas, vagy betegseg lappangas?! Az nagyon helyes, hogy nonek mint a gomba, anya bizonyara ugyis nagyon szeret vasarolni (?!) ;-) , foleg olyan helyeken, ahol kovethetetlen es megbizhatatlan a ruhak meretezese :P
Biztosan nagyon varjatok mar a nyari hazalatogatast, regen voltatok itthon?

Kerdesedre felelve: a mi ketlaki eletunk abbol all, hogy tavaly majusban hazakoltoztunk azzal, hogy nekiallunk epitkezni, de majd egyszer visszamagyunk meg egy kis idore. Ebbol az lett, hogy jovoheten tudjuk elkezdeni az epitkezest, es kb a nyar vege fele koltozunk vissza ujabb 2-3 evre, hogy "konnyebben" be tudjuk fejezni az epitkezest...remenyeink szerint megeri majd ez a par ev "ketlakisag"...
pusz: Zsike es a fiuk

admin írta...

Nekem is megeszi Máté a sok tejcsit (200-240 ml), de ettől jobban nem tudom beetetni...
Ha előtte adok neki mást, akkor a tejcsi nem megy úgy. Szerintem ennyi a kapacitása! :-p
Remélem, hogy tényleg csak a foga bántotta, de elég hihetetlen, mert már több, mint 2 hónapja szenvedünk az éjszakák miatt! Bár, ha jobban meggondolom, akkor jöttek az előző fogai és ott maradt le a 8-ik. Lehet, hogy az azóta bántotta??? Az fura lenne... :-o
Reméljük, neketek már beáll rendesen és maradnak az átalvós éjszakák!
Mindenesetre én estétől, vagy holnap reggeltől elkezdem újra a kamillázást Máténak, hátha...