2010. március 9., kedd

Bantalmazottan es pottyosen - Ruben

Vasarnapi napunk viszonylag nyugisan folytatodott a Lori fele reggeli rosszullet utan. Kimenni ugyan nem sikerult, mivel hol en, hol teso aludt.
Hetfore viszont Lori folyamataban wc-re rohangalt kakilni! Nagyon fajt a pocakja es nagyon sokat sirt. Koran is kelt, mivel pisilnie kellett, ezzel engem is felkeltve 3/4 7-kor. Mar 10-kor ujra aludtunk, mind a negyen! Vegul kicsivel 12 elott keltunk, majd mentunk ki setalni. En a sok alvastol nem tudtam a seggemen ulni, igy apanak kellett cipelnie. Sajna egy ido utan feladta -azt mondta, hogy nagyon nehez vagyok- es visszarakott a kocsiba, amit hazaig tarto uvoltes kovetett.
Delutanra teso jobban lett, egyre tobbet evett, jatszott es persze bantott.
Kedd reggel ennek oromere kakaot kapott. Hamar meg is lett az eredmenye, az egeszet az ulogarniturara hanyta, ami most megint nedves, budos. Anya epp zuhanyozni indult, igy vihette magaval ot is. Jol elkenodott szegenyke, de ra par percre mar enni akart!
Kozben az sztk-ba voltunk hivatalosak, emiatt reggeli nelkul szaladtunk el itthonrol. Apa a cukros dokihoz, mig anya a szimpla csaladi orvosunkhoz ment. Lorit is megmutattuk, akire csak annyit mondott a bacsi, hogy bekaphatott valamit, igyon nagyon-nagyon sok folyadekot es majd jobban lesz. Anya meg egy hetfoi idoponttal korhazba lett kuldve, ugyanis a koldokserve a terhessegei alatt szetment es most egy nagy lyuk van a pocakja kozepen. (Ez meg csak egy konzultacios idopont.)
A delutanunk jol telt, jatszottunk apaval, bar noverkem nem tudott beken hagyni.
Estere ma is, mint az elmult 2-3 napban, kijottek a kiutesim. Olyanok mint Lorinak mult heten, de nem viszket es sokkal kevesebb van beloluk!

3 megjegyzés:

admin írta...

Jobbulást nektek!
Anya, Apa! Ti nem vagytok még pöttyösek!???

Olivia ℇ Alexandra írta...

Gyógyuljatok meg mihamarabb!
Azért furák ezek a pöttyök. Csak így jönnek és mennek?
Puszi

Gabriella írta...

Lori, hogy vagy? Reméljük már jobban.

Hmmm, micsoda pöttyök.

Puszi, Daniella és Tamara