2010. május 28., péntek

Tamival szerdan - Lori

Jo keson keltunk fel, ezzel lekesve a baba-mama klubot. Igy legalabb jol bereggeliztunk, kijatszottuk magunk az emeleten, majd fejtorest okozva eldontottuk, hogy a keddi programot ismeteljuk meg. Apa szabad volt, szeretett volna elvinni minket valamerre, de vagy nagyon draga lett volna, vagy nem mindenkinek tetszett volna.
Kacsaknal kezdtunk. Volt egy rakat regi kenyer, azt majdnem mind nekik adtuk, kiveve, amit Ruben nyomott be.
Jatszotereztunk,koveket dobaltunk a patakba,majd a parkon at elsetaltunk a kedvelt kavezomba, ahol hirtelen anya kolykei maradtunk mindharman, mivel Alidat elengedtuk vasarolgatni, apat pedig ebed beszerzo korutra.
Kesobb apaval kiegeszule mar szaladtunk is a jatszohazba! Az utat lassan sikerult megtennunk, mi ketten csajok vegig bohockodtunk.
Beerve kellemetlen meglepeteskent hatott a szuleimre, hogy 2 ora utan dupla annyiba kerul a belepo!!! (Nesze neked nagycsalad!) Apa banataban el is aludt az asztalnal, de azert mi negyen csuszdaztunk, masztunk.

Vegere az addigra mar ehezo apank is felkelt es jott velunk par kort. Majd fociztunk levezeteskeppen, es ismet nyalokaval hagytuk magunk mogott a terepet.
Nagynenemet pont elkaptuk szembe jovet, igy mar teljes letszammal robogtunk tovabb. Meg egy boltba beleptunk eperert, es mar jottunk is haza. Tamcsi mar a babakocsiban benyomta a szunyat, de nekem sem kellett tobb, itthon kozoltem, hogy aludni akarok!
A nagyon kesoi ebedet igy nelkulunk ettek a tobbiek. Tami egesz jol kelt, de en nagyon morci voltam, semmi sem akartam hirtelen, de vegul 2x is kertem az ebedbol (bar a repeta nem csuszott le).
Az este szamomra kesobb ert veget mint valaha! Tamival ugyan le lettunk rakva 10-kor, de sirtam, mire apa lehozott a filmet nezo nok koze. Majdnem ejfel lett, mire egyuttesen felmentunk alukalni.

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis nap volt ez is,szerintem jo valasztas volt a ko dobalas,meg hattyu etetes,na meg a kavezo is de hogy 2 ora utan dupla a fezetseg az nem fer.Hisz ti annyian mentetek hogy egy vagyonba kerult biztosan.Edesek vagytok a kepeken puszika

Mátébogyó írta...

Nincs szerencsétek ezzel a játszóházzal! A múltkor Ruben "korát" kellett megfizetnetek (hacsak valamit össze nem keverek ezzel kapcsolatban), most meg az időpont...
Jó sokáig bírta Lori!

Mátébogyó írta...

Ja! És igen, Te jössz, azt hiszem! ;-))