2010. május 24., hétfő

Amikor csak a kertben jo - Lori

Olyan barna vagyok mar, hogy csak na!!! A tobbiek be is teltek mara a naptol, de en egyedul is inkabb kint jatszottam. Hetfotol viszont csokkenni fog a homerseklet, visszakapjuk az igazi angol tavaszt.
Vasarnap reggel mar nagyon idoben takaritani kezdett anya, amit megszakitott egy gyors elemiszerboltba szaladassal velem, mig apa Rubenre vigyazott meloba menetel elott.
Epp idoben ertunk haza, pedig siettunk am. Addigra ugyes apank meg ocskost is elaltatta; tevenezes kozben, cirogatassal.Miutan felkerult a kisagyaba, apatol elbucsuztunk, es csajosan kidoltunk. En teveztem, mig anyam receptet keresett az ebedhez.
Mar epp kezdtem ehen halni, mikor Ruben is felkelt es anyat is nagy fozocskezes kozben talaltuk. Ugyesen ebedeltunk, kesobb meg a szombatrol maradt suti maradekat is benyomtuk.
Delutan nagy reszet kint toltottuk, bar ocskos sokat rinyalt, es mindig megprobalt beszokni.
Anya velem rendesen balhezott a pucerkodasom miatt, mivel nem turtem meg bugyit sem magamon. Ha ram eroltetett egyet, akkor is tiszta, uj kellett, amit kb fel oraig hagytam fent. Azert a hulyeskedesert sem kellett a szomszedba mennem...
............Az egyik mesehosom tancat utanozom............
Este mar nem mentunk ki, inkabb az emeleten pakoltunk. Kesoi vacsira ismet virslit nyomtunk, most egy egesz csomaggal elfogyott (10 db). Furdest kovetoen leraktuk Rubent az agyaba, mert a mese olvasast nem igazan elvezte. Megint sirt a szopi miatt, de ez alkalommal legalabb csak 15 percig. Addig anya olvasott nekem par konyvet, kb 3x elmondva, hogy 'ok, de ez az utolso'. Lehet tesonak nem jon be ez az uj altatasi rendszer, de en kifejezetten elvezem, mivel eddig nem volt esti mese olvasas, mostantol viszont enyem lehet anya!

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Cukik vagytok a kepeken es nagyon irigykedunk am rtaok a nagyon meleg es a kinti furdes miatt.
Nalunk is kezd meleg lenni de ha mi a gyerekeket hagyjuk kinn furdeni masnap mar korhazba is kerulnek biztos,majd egy honap vagy ketto mulva jonn el nalunk a furdes szezon,ha jo ido lesz.
Jo kis napotok volt,latszk rajtatok Lori es Ruben hogy milyen barnak vagytok.
En is szeretnek Szabinanak meset olvasni de egyaltalan nem koti le es nem erdekli inkabb rajzfilmet nez.pusizka

Kristóf és Maja írta...

Sajnos az új dolgokat megszenvedék a babák, de tényleg igaz,hogy még az első nap sírnak vagy fél órát is, a másodikon már a felét se, és a harmadikon 2-3 perc után feladják. Nálunk annó Kristófnál volt ez 9 hónap körül az éjszakai ébredéseknél. Anya 2 hétig tűrte, de addigra egyértelmű lett,hogy 12 és 1 óra között azért kelt fel Kristóf,mert csak azt akarta,hogy anya ölében aludhasson.. Na akkor jött a drasztika, az első este 40 percig sírt (nem egyfolytában, 2-3 percenkét mindig volt egy 15 másodperces hatásszünet ), a második este 12 percig, a harmadik este meg 2 percig, és utána többet nem kelt fel éjfél körül, csak ha tényleg baj volt.. :)
És milyen jó meseolvasásos idő lesz ez neked Lori! :D
Puszi
Maja és Kristóf

Mátébogyó írta...

Szólj, ha beválik az altatási mód, akkor lehet én is belevágok... :-P