2010. május 25., kedd

Még utoljara melegben - Ruben

Minden csoda 3 napig tart! Esetleg 1 hetig, Anglia eseteben.
Hetfon meg kielvezhettuk az utolso meleg napot. Reggel 8-ra mar az emeleten sem tudtunk megmaradni, annyira atmelegedett a haz. Korai kelesbol lusta kimenetel lett. A kertet mar meg sem latogattuk, rogton boltba, majd a parkba mentunk. En egeszen addig alukaltam, majd becsatlakoztam a bandaba egy gyors hintazasra. Utana leteritettuk a foldre a mamatol orokolt pik-nik takarot, elovettuk az otthon bepakolt elemozsiat es mindent megeszegettunk. Majd jott a nagy rohangalas, okorkodes!Delutan bent nyomultunk. Anya probalt valami ehetot fozni, de valahogy nem jott neki ossze. Vegul nekiallt befejezni a takaritast, mig mi jo testver modjara jatszottunk. ..........................Megcsikiztem noverkem............................
Estere pedig mar nagy lazban egtunk, hisz vartunk Tamit es anyukajat Alidat, anya noveret!!! En addig nem birtam, mentem is aludni 8-kor, ez alkalommal mar csak 5 percet sirva!
Azert megerkeztek am a csajok. Volt is nagy orom, Lori es Tami egeszen fel 11-ig buliztak.

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Azt hiszem a ti esetetekben hogy is ha a meleg kicsit elvonul de azert ne essen csak legyen kicsit huvosebb ne az a szornyu meleg ahogy irod.Itt is jo ido van par napja de mikor sut a nap az nagyon egett de csak olyan 2-4 ora kozott delutan,utana mar arnyekos az udvarunk es nagyon kellemes kinn jatszani.
Edesek vagytok a kepeken a virgaos reten vagy a parkba.DE jo hogy ilyen jol tudtok ti ketten jatszani es csiklandozni egymast.Klasz lehet hogy vendegek erkeztek hozzatok igy jokat fogtok jatszani,szorakozni.Lori jo kesoig birta ,puszika

Gabriella írta...

Hát a csoda nálunk se tart sokáig. :-))) Ma reggelre már nagy zimára ébredtünk. Kabát, harisnya.... Istenem, de önfeledten játszotok a képen. Gyönyörü!!!

puszi,
Daniella és Tamara és anyujuk

Mátébogyó írta...

Egyre jobban megy ez az elalvás!