2010. június 25., péntek

Vagyunk!!! - Anya irja

Megjottunk, jol vagyunk, tuleltuk a nyaralast! A repules ismet katasztrofalisra sikeredett, de lehet, hogy lassan hozzaszokunk. Valaki feladta a borondjet, de nem szallt fel a gepre, es mivel nem talaltak, nem tudtak, hogy mi van, tobb mint 1 orat vartunk a fedelzeten! Igy az esti fel 10-es indulasbol fel 11-es lett, amit a gepen levo kb 6-7 kicsi gyerek nagyon nehezen viselt es kb folyamataban sirtak, sikitottak, koztuk is kiemelkedoen Ruben:)
Az ut maga jo volt, viszonylag 'gyors' is, mert kicsit behoztunk a kesesbol. A taxink is megvart, a gyer forgalom miatt 1 oran belul mar haza is hozott minket.
Lori ugyesen birta a dolgokat, leszamitva az allando pisilesi maniajat, amit az allo gepen, zart wc-vel nem sikerult megvalositani, de eltereltuk a figyelmet es ugy mar nem is volt olyan surgos. Ruben viszont sokat szenvedett, sirt, mivel almos volt, de nincs hozzaszokva, hogy kezben aludjon el, emiatt vagy 2 ora orditas utan az apja vallan, csorgo nyallal tudott csak elszunyalni.
Na majd jovok a tobbievel, ha egyszer lesz idom...ma meg a korhazba is be kell ugornom a jovo heti mutetem miatt....

Ja, es csak ugy megjegyzem, hogy itt 25 fok van:):):)

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Orulunk jogy megvagytok,jol vagytok es hogy haza ertetek.Biztosan klasz volt a nayralas,jo sokat kellett varni a gepre de azert a sirast es a sok pisilest kiveve jol utaztatok gondolom.Ngayon varjuk a tovabbi beszamolot es gondolom rengeteg kepet is.puszika

Mátébogyó írta...

Helló!!!
Szegény gyerkőcök! Még egy felnőttnek is rossz várakozni, nem még egy kisgyereknek...
Úgy elröppent az a tegnapi 1 órácska, mintha csak 5 percet beszéltünk volna telefonon! Rövid volt, kérek még belőle!!!! :-)))
Ja! És Ruben jó hatással volt Mátéra! Ma elkezdte Máté tologatni a taxiját egyedül!!! :-)
Gyertek vissza, hátha tanulunk még valamit... :-p
Na akkor ha rendet raktál magatok körül, írhatod a hosszú-hosszú bejegyzést! Mi meg majd valamikor elolvassuk, mert a következő napok rázósak lesznek, nem tudom, hogy jutok géphez.
Lorinak tetszik a dog? :-p

HJuice írta...

Utólag is boldog szülinapot Lorinak!!! Hogy telt? Nem írtatok még róla, vagy én vagyok béna, és nem találom?
Vagy meg se ünnepeltétek?! :)))