2010. június 29., kedd

Itthoni szep napok... - Ruben

Pentek reggel 7-kor orommel keltettem anyat, majd adtam tudtara, hogy vegre itthon vagyunk!!!
Delelott beugrottunk a korhazba egy tesztre anyanak a szerdai mutetehez, majd onnan besetaltunk a varosba. Megalltunk a parkban is, ahol vegre atadtak az uj pancsolot. Csak ismerkedni volt vele idom, mert apanak mehetneke volt, de arra a kis idore is nagyon tetszett.Bevasaroltunk kajabol, es mar jottunk is vissza. Rubennel egy csomo ideig kezen fogva setaltunk, az ujonnan vett egyenruhamban. (Kicsit lehult a levego es inkabb felkaptuk.) Delutan meccsen kivul semmi izgi nem volt, de este potoltuk a repules miatt kimaradt furdest.
Szombaton mar 10-kor kiegeszult a csaladunk Ellie-vel. Lori meg mindig tul volt porogve, igy szegeny nem elvezte annyira az ittletet, mert hugicaja sokat bantotta. Viszont az uj medence kiprobalasat bepotoltuk a parkba, de meg hogyan!!! Apanak haza kellett szaladnia par perc utan, mivel en fejjel mentem a hideg vizbe es nem erdekelt, hogy azott nyulkent nezek ki.
Amugy nagyon jo meleg volt, jo sokaig is maradtunk. Vegul atmentunk a patak masik oldalara, ahol az olimpia nepszerusitese erdekeben (Angliaban lesz 2012-ben) egy kulteri konditermet epitettek!
Igaz nem volt meg atadva, de mi is bemasztunk kiprobalni. Utana sataltunk egyet a varosban, vettunk pelust, oblitot...majd szaladtunk haza, mert a csirket apa mar delelott berakta a sutobe.
Delutan sokat jatszottunk kint, leszamitva azt az idot, amikor a csajok fent buliztak. Buborekokat is fujtunk... Este nagyot pancsoltunk mindharman, majd egyessevel szep lassan kidoltunk.

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu klasz hely volt ez a vizes valami,es eg be is alltatok alaja es vizesek letettek.Nagyon klasz hely.JO kis nap volt ez is,edesek vagytok a kepken,de jo hog ujra egy kis vendeg erkezett hozzatok,de jo hogy meleg van nalatok,mig nalunk csak esik.pusizka

csupella írta...

És még otthon sem pihenéssel telt az idő?!Ez igen!