2010. június 29., kedd

Magyarorszag 11., utolso nap, Aszod, Lorinci, Budapest - Lori

Csutortok reggel utolso napunkra ebredtunk. Az idojaras ezt megunnepelven, gyonyoru lett!
Delelott anya volt gimis osztalytarsa, Gazdi ugrott el megnezni minket. Elmentunk vele jatszoterezni, de hamar mennie is kellett, mert 2-tol dolgozott.
Delutan apat otthon hagyva focit nezni, elszaladtunk Timiekhez!!! Nagyon hamar, 20 perc alatt ott voltunk, ami igy is eleg volt nekem, hogy bealudjak.
Ruben ettol fuggetlenul jot bulizott bent Mateval.
Sajna csak 1 orat tudtunk maradni, aminek a vegere en is felkeltem a nagy ajto nyitogatasra. Meg mosolyogtam egyet Timieknek, majd egeszen az utca vegeig integettem a kocsibol, miutan megkaptam toluk a szepseges rozsaszin taska kutyust!
Visszaerve a mamaekhoz apat -nem meglepo modon- alva talaltuk. Csak 6-kor kelt fel veglegesen, 1 oraval az indulas elott.
A kocsiba bepakolta a borondoket, minket is, majd kozolte, hogy 7 ora, ideje indulni a repterre. Az utat hamar megtettuk, leparkoltunk es mentunk feladni a borondoket. A sor mindenhol nagyon-nagyon hosszu volt, de meg idoben voltunk, nem kellett kapkodnunk. Sot, mereckedni is volt lehetosegunk (poggyasz sulyanak az ellenorzesere volt merleg), ami nekem 15, dagi ocsemnek pedig 12 kilot mutatott!!! Kijott elbucsuzni mama, Andras, Lilla, Benji, Jeni, majd befutott Alida is Tamival.
Az repules katasztrofalis volt! Mar a beszallas hosszan tartott, aztan meg a gepen, bekotve varattak minket egy orat, mert nem talaltak az egyik utast. Sokat szenvedtuk az ov miatt, mert se en, se ocsi nem akart megmaradni a seggen. Aztan feluton csak kidoltunk, egeszen leszallasig, amikor meg mindig nem sikerult magunkhoz terni, igy cipelhettek minket az osok. Utlevel ellenorzesnel jo sokat vartunk, mert a sor vegere kerultunk, de utana mar hamar megtalaltuk a taxisunk, aki 50 perc alatt hazafurikazott minket! Itthon meg ittunk tejcsit, pizsibe oltoztunk, fogat, arcot mostunk es mentunk is aludni, majdnem 3 orakkor...

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

szia
manmhjvg

Olivia ℇ Alexandra írta...

Jó volt ez a kis otthonlét! Kár, hogy vége! Mi nem is tudunk menni idén nyáron, majd csak októberben.
A repülés nekünk is mindig rémálom, csak azóta javult a helyzet, mióta visszük a mini dvd-lejátszót!
Puszika

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis utolso napotok volt,orulunk hogy szerencsesen haza erkeztetek.Edesek a kepek foleg ahogy kidoltek a gyerkocok a repulon,eleg roasz lehettet a repules ha ennyi bonyodalommla jar,jo lehettet ujra otthon lenni.pusizka

csupella írta...

Hősiesen viseltétek az utolsó napot,és az utazást is!