2010. június 26., szombat

Magyarorszag 3-4. nap, Koszeg - Lori

Szerdai napunk az egesz nagy csalad Koszegre vonulasarol szolt. A delelott folyaman egy szomszed kisfiuval kiegeszulve, osszesen 6 gyerekkel hagytak minket magunkra, mig nagynenem es ferje dolgozni ment. Azert anyanak konnyu dolga volt, mert a nagyok lefoglaltak maguk, mi meg szobarol szobara, ill. erkelyre jarva elvoltunk.Kora delutan mar a mama is befutott, majd Benji, Balazs, Jeni es Balazska. Nagy nehezen, de csak elindultunk 4 korul. A foci nezoket hatrahagyva 2 kocsival mentunk, amikkel pont 8-ra ertunk Koszegre Edinaekhoz. A telkukre mentunk egyenesen, ahol anya kicsit rosszul lett a hatalmas sartengertol kicsi feher cipelloiben.
Egeszen 11-ig maradtunk, mire mar a focisok is befutottak, ezzel 19-re novelve a letszamot! A fiukat hatrahagyva bekoltoztunk nagynenemek lakasaba, ahova csak 2 pasit vittunk, Rubent es Akost. A kesoi ora ellenere nehezen, ejfel korul sikerult elaludnunk.
Csutortokon keson keltunk es jo nagyokat jatszottunk. Nem siettunk sehova, mivel az ido nagyon szomoru volt.
Nem is mentunk aznap messzire, csak boltba es a telekre, ami elott egy hasznalt boltban vettunk 2 par gumicsizmat es egy esokabatot. Apa maradt az edzocipojeben, mig anya kapott egy bakancsot sogoratol.
Beszorulvan a felig kesz hazba, nagy jatekba kezdtunk! Akosnak egy orias Thomas-os buborekfujot hoztunk kintrol, amivel egyszerre hatan is kepesek voltunk jatszani. Aztan rohangaltunk is, porba rajzoltunk, beoltozve kimentunk epret es ribizlit szedni... Kora delutanra jott a nagy otlete, hogy elszaladunk kotelpalyazni, mivel mar nem esett az eso es kinyitott. Anya a mamaval bevallalt minket kicsiket a lakasban, ahol a tobbiekre varva ugyesen jatszottunk es vacsit keszitettunk. En azert keso delutan ugy kiutottem magam, hogy par perc multan a mama mar nem tudott eszhez teriteni.
7 utan estek be a nagyok, benyomtak a levest palacsintaval, majd mentek is vissza a telekre. Rubentol megszabadulva mi is kovettuk oket jol beoltozve. Nagyon tetszett a dolog, hogy csak en voltam ott kicsi es egyutt jatszhattam a nagyobb fiukkal.

Haza jo keson, jo faradtan mentunk.

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu ez a ket nap is nagyon klasz volt.Edesek vagytok gyerkocok a kepkene,de jol szorakoztak ok kicsi helyen is.De jol szorakozhattak a buborekokkal.Ruben nagyon kis edes az elso kepen.19 szemely hu az mar sok,elhiszem hogy 2 autoval jartok de az eleg is volt?
Na es Lori szulinapja mikor lesz vagy volt megunepelve?
puszika

Mátébogyó írta...

Gondolom beletelik néhány napba, míg utóléred magad a naplóban! :-)
Ui: Jött Máté is velünk tegnap, de nem bírtuk vele sokáig! :-p

csupella írta...

Még az idő sem állhatott utatokba:)