2010. június 27., vasárnap

Magyarorszag 6. nap, Koszeg, Kehida - Lori

Szombatra szavaztuk meg a furdot, ami nagyon jo dontesnek bizonyult, hisz az addigiakhoz kepest szep napunk volt.
A 10-es indulasbol fel 11-es lett. 4 kocsival mentunk, csak Edinat es Akost hagytuk hatra, mivel az utobbi pentek ota hanyogatott. Szerencsere mindketten elaludtunk a kocsiban, igy jol birtuk az egesz napos lubickolast.
Bent a furdoben felszabadultan jottunk-mentunk, usztunk bent is, de miutan megneztuk, hogy a kinti medence is meleg es a nap is sut, kimereszkedtunk.
Volt langos es palacsinta eves, kicsi jatszoterezes kint s bent, de leginkabb uszas. En egesz jol megtanultam uszokarral lubickolni, sot meg a mely vizben is ugy haladtam mint a halacska.
Jo keson, 8 utan indultunk vissza Koszegre 2 kocsival, miutan a banda nagy reszetol bucsut vettunk. A Tescoba is beugrottunk Szombathelyen, igy epp csak 10 elott estunk haza. Meg neztem kicsit a tevet a fiukkal, mig ki nem doltunk mindannyian...

3 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu ha de jo napotok volt jo sokat furodtetek,mennyi csodas kep keszult rolatok.Lori nagyon birja az uszast,milyen edes az uszogumival.De jo lehettet annyit furodni,Ruben meg nagyon edes a torulkozoben.pusizka

Mátébogyó írta...

:-))

csupella írta...

EGyik nap izgalmasabb,mint a másik.Otthon meg majd pihenhettek:)