2010. június 13., vasárnap

Foci orulet - Lori

Szombaton fel 7-kor kelt ocsi. En csak fel 9-kor csatlakoztam be hozzajuk, de meg akkor is komas voltam, mivel sikitozasara keltem, nem azert, mert szandekomban volt.
Aztan 10 korul felkerultunk apankhoz, mert anyanak hirtelen megvilagosodott, hogy nem kuldott el kepeket elohivatni! Lehuppant gyorsban a gephez, kivalasztott 165 (!) kepet es feltoltotte a netre. Vagy 2 oran at ult ott, apa jol fel is huzta magat, mert miattunk nem tudott tovabb aludni.
Vegul Ruben bedobta a torulkozot es felig elaludt a szekeben. Apa gyorsaban kikapta, berakott hangos zenet es ropni kezdtuk! Nagyon tetszett, hangosakat rotyogtunk ocsivel, mikozben fogtuk egymas kezet es probaltunk korbe-korbe tancolni.
Del elmultaval jutottunk ki. Ruben hamarosan elszenderedett, mig mi megcsodalhattuk a bolond brittek meccs elotti keszulodeset! Az egesz varos meg volt orulve, mindenkin 'England'-es sapka, polo; zaszlok a boltok, hazak, autok ablakaiban; dudak, sipok, orias felfujhato kezek, botok... Ebbol hamar elegunk lett, a setat befejezven bevasaroltunk, majd -az en keresemre- a parkban tettunk egy nagy kort. Ott is erdekes dolgokat lattunk, mivel az uj medencet meg mindig nem adtak at, de mar lezartak a korisok palyajat is, felszedtek a betont, elvittek a jatszoter egy reszet...szoval ott is uj dolgokat fognak epiteni.
Hazafele apank eszebe jutott, hogy nem vett a halaknak olyan spec kajat, ami kitart, mig visszaterunk. Velem gyorsan sarkon fordult es visszaszaladtunk a varosba. Anyaek addig osszedobtak egy ujabb epres tortat, majd epp nekialltak volna az ebednek, mire beestunk az ajton.
Persze ujabb tevezes jott apank reszerol, aki sokszor elakadt a tuzhely es a huto kozott, a kes megallt a kezeben, tepsivel alldogalt a nyitott sutonel... anya tobbszor is megkerdezte, hogy kikapcsolja-e, hogy gyorsabban haladjon, mire mindig osszekapta magat!
A nap gyorsan eltelt, sok focival. Ez nekem annyira tetszett, hogy sokszor felpattantam es rugdosni kezdtem a labdat. (Ja, az angolok dontetlent jatszottak az amcsikkal.)
A tortat is benyomtuk, azaz a felet, amit meglatva rogton kozoltem, hogy 'happy birthday Loli'.
Este furdes sem volt, csak felkaptuk a pizsink, fogat mostunk es mar fent is voltunk. Rubennek most vagy 7 perc kellett, mig elcsondesult, de en meg 1 orat olvastam banatomban, mert nem akartam aludni.

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Edes vgay Lori a kepen a borondben,azt hiszem nalatok foci orulet van em megbugyanek ha valamelyik szeretne a focit hala ilyen nincs.A varosban is jo nagy folfordulas volt akkor.Edes a torta gondolm finom is volt nagyon.puszika

Mátébogyó írta...

:-)
Ahogy Gálvölgyi mondaná: "szeretem a focit!" :-))))
Hoztok tortát???????? :-)
Nálam kicsi a hátteretek... Nektek jó???