2010. április 6., kedd

Szulinapozas betegen - Lori

A hetvegenk nem telt el nyomtalanul. Vasarnap estere annyira rosszul lettem, hogy az eros kohogesem miatt felhanytam!!! (Jo otlet volt delutan a nagy csoki tojasom megenni, mert igy jo barna szinu volt.) Mar agyban voltam, anya epp Rubent szoptatta, mikor eloszor halkan, majd egyre hangosabban kiabalni kezdtem neki. Nem ert oda idoben, beteritettem mindent. Apa vitt zuhanyozni, amit nagyon rosszul turtem, mivel a hajam is meg kellett mosni. Addig beindult a mosogep is, ocskos meg felkelt orditani...
Hetfon aztan eljott Ruben szulinapja!!! En ugyan nem nagyon vagtam a dolgot, de azt tudtam, hogy nagyi es Ellie mindjart jon, igy ajtohoz rohangalassal toltottem idom nagy reszet.
Vegul anya lufi fujasba kezdett, amibe en is besegitettem. Apa csak 10 utan kelt, de akkor 'nagy' takaritasba kezdett (elpakolta az elmosott edenyeket es letorolte a tiszta pultot).
A banda fel 1-kor ert ide. Ocsi mar alapbol faradt volt, de még kicsit partizott veluk. Jott Kathrin nagyi, Georgie nagynenenk, fiai Jamie es Alex, valamint noverkenk, Ellie.
Mig Ruben aludt egy oracskat, mi megebedeltunk. A szulinapossal kiegeszulve aztan felvagtuk a tortat. Jo edes volt, de persze igy is csuszott.
Kesobb kimentunk a parkba, mert kezdtunk besokkalni a kicsi helyen. Jo volt kiengedni a gozt, bar en enyhen lazas mivoltomban sokszor nyugos voltam.
Hazaerve osszeszedtuk nagyiek cuccait, majd bucsut is intettunk nekik. Kicsit meg jatszottunk, de mivel mar keso volt, mentunk is furdoni, aludni.
Ellie nalunk marad par napig, igy kaptam egy szobatarsat. Meg el sem aludt, mikor en mar melyen horkoltam. Fel oraval kesobb pedig mar fel is keltettem a kohogesi rohamommal. Mivel nem maradt abba, apa lehozott, hogy legalabb a tobbiek tudjanak aludni.
Nagyon rossz ejjelem volt, magas lazzal, izzadsaggal, reszketessel, bedugult orral...
Kedd reggel azert csak kihuztuk 9-ig. Ruben is fent volt 3x, mert o is kezd kohogni.
.............................Reggeli Anna es Peti olvasas.............................
Del korul mentunk ki. Apanak kellett valami a szamitogephez, igy szinte eszrevetlenul a varos masik vegen kotottunk ki, ahol meg is talata, amit keresett. Ha mar ott voltunk, beugrottunk a Tescoba, megejtettuk a nagybevasarlast, majd hazajottunk. Apa hamar el is ment, mert ismet randija volt a korhazban. Az uj inzulinjat probaljak jol beallitani, ami egyelore sehogy sem tunik jobbnak a reginel.
Mi jo gyerekek voltunk anyanak, ocskos egy orat meg aludt is (meglepo mondon kint nem aludt be), mi lanyok pedig szepen egyutt jatszottunk.
Delutan apa is becsatlakozott, megettuk a torta maradekat, kicsit teveztunk. Lassan megyunk furodni, majd -remelhetoleg egy kellemeset- alukalni.

5 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

Reméljük a betegség hamar tovább áll tőletek és az éjszakák kellemesebben telnek majd mint az az előző! Nagyon rossz ez a köhögési roham meg a hányás.. nálunk szegény Kristóf tudna róla regényt regélni!
Gyors jobbulást Lori! És reméljük Ruben nem lesz beteg!
Puszi
Maja és Kristóf

Alida írta...

Újabb vonatos torta? Ez is jó, de az előző nekem jobban tetszett!
Lorinak jobbulást kívánunk!
Alida

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gyonyoru volt a torta,jo kis csapat gyult ossze a szulunapon.Szegeny kis Lori azert nem igy kellett volna unnepelni az ocsike szulinapjat lazasan es hanyva.
Jo hogy kiadtatok a gozt a jatszoteren.De jo hogy Lorinak par napra lesz jatszotarsa.
Ajandekokrol nem irtatok?
EDesek a gyerekek a kepeken.
Na es Ruben eltudta fujni a gyertyat?
Gyogyulast Lorinak,puszika

Olivia ℇ Alexandra írta...

Remélem, csillapodott ez a csúnya köhögés.
Jól nézett ki ez a csavarodott torta, szerintem senki sem panaszkodott, hogy túl édes volt, nem igaz?
Puszi

Mátébogyó írta...

Lehetett volna jobb is a buli (mondjuk betegség nélkül) , nem!?
Ari a tortátok, édesség ide vagy oda, bizti fini volt! :-)