2010. április 14., szerda

Apatlanul - Ruben

Hetfo ejjel felkeltem egyszer anya miatt, aki nagyon rosszul aludt, sokat kohogott. Azert jo gyerekkent hamar vissza is ajultam, de 6-tol mar ujra porogtem.
Kedd delelottunk apa bucsuztatasaval indult. Lori epp csak felkelt, mig en mar faradt is voltam. Siman elaludtam az etetoszekemben, ahonnan anya kihuzott, feloltoztetett es babakocsiba rakott. Nekem ebbol nem sok tunt fel, horpasztottam vagy 2 oran at.
Kozben azert a csajok is osszeszdtek maguk, kimentunk setalni. Boltba mentunk, beszerezni az apas napok alatt elfogyott cikkeket. Meg nezelodtunk a varosban, elugrottunk a zoldsegeshez, de ekkor felebredtem es kisse nyugosen tudattam anyammal, hogy ehes vagyok.
Itthon en ettem eloszor, majd a tobbiek. Utana kimentuk a kertbe, mert nagyon erosen sutott a napocska, a huvos szel ellenere. Egesz jol elveztem a dolgot, foleg az uj tudomanyom miatt! Rajottem, hogy fel tudom maszni a nagy csuszda tetejere, es onnan a pocakomon visszacsuszni!!! Anyam haja szalai enyhen egnek alltak, de nem estem le egyszer sem. Sot, Lori is becsatlakozott, igy csusztunk egyutt is, es egymas utan is. Pont akkor jottunk be, amikor apa is hazaert. Csak a szokasos par orara jott, amit a szokasos modon -eloszor a laptopon, majd az agyban- toltott. Anya kicsit megorrolt ra, mert taknya-nyala..., de hamar belatta, hogy apa mar csak ilyen es jobb, ha megszokja vegre.
Mig felszorultunk az emeletre; jatszottunk, majd tesoval osszebujva dvd-t neztunk kicsit. Vegul megeheztunk, lejottunk, felkeltettuk apat, aki el is szaladt dolgozoba. Ettunk, ittunk, jatszottunk, furodtunk, majd ugyes modon mindketten gyorsan elaludtunk.
Szerdan 2 het kihagyas utan baba-mama kluboztunk. Mivel ismet koran keltem, banannal lettem lekenyerezve az uton, hogy el ne aludjak. Jo sokan voltunk ma. Vittunk sutiket, ahogy mindenki szokott, mikor valakinek a szulinapja van. Viszont a szervezo neninek el kellett mennie mar az elejen, igy a suti ugyan elfogyott, de a Lori altal nagyban rakeszult ' Happy Birhtday Ruben' eneklese elmaradt.
A vege fele kezdtem benyuglodni. Anyanak cipelnie kellett, kulonben vertem magam a foldhoz. Kicsit hamarabb jottunk is el, aminek oromere sebtiben elaludtam.
Es most csajok tessek elfordulni! Na jo, lehet lesni, mert megmutatom, hogy milyen egy igazi magyar-angol csavo O labakkal:Furdes elott szoktam igy csabitani az itthoniakat, mig a szuleim majd' sirva fakadnak a latvanyon. (Szerintuk ilyen ferde labakkal nem is lehet menni.)
Amugy kertunk uj idopontot az 1 eves oltasomra, ami a lazam miatt mult heten elmaradt. Hetfon megyunk, akkor a vedo nenihez is beugrunk es megejtjuk a mereckedesem.

7 megjegyzés:

Alida írta...

Mondhatni lóra termett... magyar gyerek. Olyan helyes kölyök, hogy ennyi szépséghiba kell is!
Puszi: Alida

Mátébogyó írta...

Puszi a meztelen popójára! :-)
Rubenhez képes Máté még eléggé babának néz ki. Sokkal kisebbek és vékonyabbak vagyunk...., na de ez van: se az anyja, se az apja nem vastag, sőt! :-p
Egy éves oltás? Itthon 15 hós van... :-/
Először kommandózott fel a csúszdára? :-)
Jobbulást már végre! Bár,. nem tudom, mennyi időre kaptuk meg ezt a betegséget, de én már megint rosszabbul érzem magam és Máté is megint többet köhög. Lehet, hogy visszafelé haladunk!?

Sz-K írta...

Csinos a kiscsávó, biztos hóditani fogja a lányokat. Még nem is írtam, hogy jó a sérója is elöl. Üdv Judit

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Sziasztok!
Nagyon edes Ruben a kepeken,nagyon ugyes hogy mar tud csuzdazni is egyedul.Jo kis napjaitok voltak.Jo lehetett kinn a levegon es a baba-mama klubba is.
Edes a ferde labaival Ruben milyen kis ducika.puszika

Bea írta...

Utólag Boldog Születésnapot kívánunk Rubennek!!!
Óriási a fiú!!Kíváncsi vagyok a méreckedésre.
Puszi:Bencikusék

Bea írta...

Ja és kukk be,vár rátok valami.

Olivia ℇ Alexandra írta...

Nagyon cukik az ólábaid!
Jó lenne most már ha tényleg ideérne a tavasz, hogy mindenki kimászhasson ebből a csúnya náthából!
Puszi