2009. november 30., hétfő

Semmi se jo - Ruben

Hiaba mondogatja anya, hogy mar jobban vagyok, nem vagyok. Valahogy nem kerek a vilag, es ezt egyre jobban megszenvedem. Ejszaka sokat sirok, a fekvesidom ossze-vissza jon ki, hol a fogam a ludas, hol az orrom dugul be, hol rosszat almodok, hol csak anya hianyom van... A lenyeg viszont ugyanaz, faradt vagyok, nyugos es nagyon-nagyon-nagyon anyas!!!
Sikerult vegre felhuzni magam terdelesbe! Ez nagyon tetszik, mar mindenhol megy. A baj csak azzal van, ha elfaradok es hirtelen nem tudom, mit is kell csinalni. Emiatt most ismet sokat esek, aminek ismetelten a kis buksim latja karat. Allni is akarok, rakosgatom a labacskaim, de meg nem jon ossze, amin jol begurulok, mig valaki segitsegemre nem siet.
Ma kicsit megint beujitottunk kajailag. Mivel nagyon szenvedtem este, anya berakott az etetoszekbe, es nekiallt Lorival palacsintat sutni. En is kaptam egy kicsi darabot, amit egesz jol be is nyomtam. Utana meg lenyalhattam a lekvaros kanalat!!! Na az volt a jo cucc!
Es amugy nagyon hidegek vannak mar nalunk! Ejszaka minusz, reggel der, nappal buta szel es alig napocska. Bar en jol vagyok a kis zugomban, takaroval es esovedovel.

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat remeljuk hamar rendbe josz es a fogak se rakoncatlankodnak sokat.Edes vagy a kepen ne gurulj be hamar hadd el hamarosan sikerulni fog a terdeles es folallas majd a szaladgalas.Biztosan fincsi volt a palacsintazas ,puszika Szabina es Julia

admin írta...

Hogy Te miket meg nem kóstoltatsz a gyerkőccel már! Lehetnék én is bátrabb, azt hiszem...
Nálunk is durvábbak lettek a napok, nem gyengén... :-s
Éjszakai ébredések, sírások, ordítások, nappali szenvedések, hisztik.
Debi, ezek a lurkók email-ben dumálják meg, hogy mit csináljanak! Mondd már Rubennek, hogy mesélje el Máténak a mászás és az ülés tudományát! :-P

Kristóf és Maja írta...

Hát a hidegeket anya nagyon nem szereti. Bár itt tegnap is 15 fok volt, ami meg azért kicsit luxus tél ügyileg... VAlami átmenetibe ki is egyeznénk jóanyánkkal! Vigyázz a bucidra kis legyény! NÁlunk Kristóf volt ilyen türelmetlen. Ő mindent egyszerre csinált és akkor hetekig esett, kelt és a feje koppant folyton.. :s Az anyára cuppant mivoltod meg csak kicsit alábbhagy.. bár ahhoz valóban az kellene,hogy végre pihenni tudj kicsit. Nálatok homeopátiás dolgokat nem lehet kapni a fogra? Mert nekünk vannak amik bejöttek éjszakára.
Puszi

Sz-K írta...

Egyre ügyesebb Ruben ahogy próbálkozik. Miket meg nem kóstoltatsz Vele. Gergő is sok mindent eszik már de a palacsinta lekvárral még nem jutott eszembe, se a múltkori pizza, amin elámultam.
Üdv Judit

Olivia ℇ Alexandra írta...

Ne aggódj, ez a csetlős-botlós semmi-se-jó időszak sem tart örökké!!! S látod, egy kis lekvár és máris minden szép és jó!
;)