2009. november 16., hétfő

Auto, kelbimbo - Lori

Ugy tunik, bejon ez az napkozbeni alvasmentesseg nekunk. Reggelente egesz keson kelek, 9 korul, igy el se faradok estig. Akkor viszont 7, fel 8-kor furdes, majd 8-tol melyen alvas. Anyanak is jobb ez, mivel Rubennek valahogy igy jonnek ossze az estei es akkor nem kell eloszor vele vegigcsinalni a szertartast, majd velem is egy oraval kesobb, hanem ket legyet ut egy csapasra. Egyutt furdunk, ocsi megy feloltozni elsokent, az agyamon maradva megvarja, mig anya osszeszed engem is, felvisz, pizsi, majd egy gyors jo ejt puszi es mar horpantok is. Legalabb az esti szopiba se zavarok be.
Legujabb rajzos tudomanyom az auto (a zoldben en ulok) :
Vasarnap apa szabad volt. Elmentunk kacsat etetni, de mivel hetvege leven az egesz varos ezt teszi, nem kellett nekik a kenyer. Kicsit jatszotereztunk; anya nezni se birta, ahogy a sarban szaladok, emiatt gyorsban a bolt iranyaba vettuk utunk.
Apa itthon rogton vitt volna lefektetni, de belatta, hogy porgok, mint egy duracell nyuszi, hagyott segiteni a fozesben. Krumpli pucolassal kezdtunk. Az annyira nem ment, de az azt koveto kelbimbonal mar leallithatatlan voltam! Az Alidatol kapott kiskesemmel vagtam le a rossz reszet, majd huztam le a bebarnult leveleit. (Az ize viszont nagyon rossz volt)


Aztan mar csak varni kellett, addig apa legujabb jatekat teszteltuk.


Vegul kesz lett az ebed, de en levest nem ettem, mivel az auto elrakasat kovetoen olyan hisztibe csaptam, hogy a szuleim szamuztek a teve ele. Kesobb anya kicsit rajzolt velem, elterelte a figyelmem, igy a masodikat mar nagy boldogsagban, egyutt fogyasztottuk.

3 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

De jó,hogy működik szépen a napotok és akkor a fáradtság miatt kevesebb hiszti van.. És az éjszakák meg az esték is nyugisabbak az ősöknek .:D
Nagyon szép az a kacsaetetős a kép! A színek!!!!
Anya csak csodálta!
Puszi
Maja és Kristóf

admin írta...

Akkor jól bejönt nektek az napközbeni alvás elmaradása!
Jó ez a kisautós videó! :-D

csupella írta...

Nagyon csúcs autókat rajzoltál!kezdem irigykedni:)