2009. augusztus 23., vasárnap

Magyarország - 2. nap (Lori)

Szombat reggel anyáink egyforma ruhába bújtattak minket. Ennek örömére a kanapén ugráltunk, míg el nem indultunk.

10-re értünk az állatkerthez, ahol rengeteg ember volt, nehezen tudtunk leparkolni. Míg bevártuk egymást, a kiállított elefántokat néztük, ahova Tami nagyon fel akart ülni.

Bementünk, majd rá szinte pár percre anyám apám torkának ugrott a semmiért, aminek az lett a vége, hogy egy kis ideig külön bandukoltunk. Végül újra összetalálkoztunk, nézelődtünk, sétáltunk, megebédeltünk –ahol anya az asztalnál megszoptatta Rubent- majd mentünk fókaetetést nézni.
Aztán egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy Bence unokatesóm nevét mondja a hangosbemondó. Valahogy sikerült neki elkeverednie a fókáktól, pedig végig ugyanott vártunk rájuk.

Ruben ekkor így aludt:

A nagy ijedség után megcéloztuk a játszóteret, ami annyira tetszett minden gyereknek, hogy órákig el sem mozdultunk.

Játszótérre menet:

Jó meleg volt:


Csak komolyan:


Aztán már majdnem este 6 óra volt, fáradtan és nagyon koszosan csak elindultunk, igaz kis kitérővel a Városligetbe.

Éjszakára cseréltünk Rubennel, mert míg én első éjjel szivacson aludtam, addig öcsi az utazóágyba. A szivacs nagyon bejött, kényelmes is volt, de anyám megelégelte az állandó visszapakolásom rá, így a kiságyban kötöttem ki, amit nagyon zokon vettem.

2 megjegyzés:

anycii írta...

Biztos nagyon jó kis napotok volt és jól éreztétek magatokat. Az idő is kedvezett a kiruccanásotoknak.Nagyon jók a képek,főleg a gorrilás.Helyesek voltatok az egyforma ruciba.
Puszi! Ádám és Szilvi

Kristóf és Maja írta...

Az állatkert egy szuper hely, igaz? Én is nagyon élveztem, reméljük jövőre Maját is el tudjuk már vinni és ő neki is nagyon fog tetszeni. :) A rucikban pedig nagoyn csinik vagytok. És hát igen, a játszótér. Ott mi is elvoltunk Lilivel egy darabig..
Puszi
Kristóf és Maja