2009. augusztus 28., péntek

Magyarország - 14. (utolso) nap (Lori)

Eljott az utolso nap, pentek. A gepunk csak este indult, de az egesz nap elment gyorsan. Lenyegeben annyival, hogy anya pakolt, apa es Ruben aludt, mig en rosszalkodtam, jatszottam, meg egy kicsit pihentem.


Pelenkank annyi volt, amennyiben ejszaka aludtunk, pont jokor fogyott el. Reggel en egy egeszsegugyi betetet kaptam a bugyimba, mig Ruben az elozo esti pelusat, ami csak kicsit volt pisis. Elso utunk a boltba vezetett, ahol gyorsban felkaptuk a legkisebb, legolcsobb csomagot. Az eredmenye meg is lett masnap...
Este 6-kor indultunk. Mama, Andras, Lilla es Jeni az egyik kocsiban, mi meg a mamaeban, mogottuk. Az egesz utat vegiguvoltottem, hogy ha lehet anyamat meg boldogabba tegyem.
Nagyon idoben kiertunk a repterre, ami nem volt baj, hisz annyi, de annyi ember volt ott, mint meg sose!!! Apa be is ragott, hogy milyen kicsi az epulet es miert nem dolgoznak tobben... De nem is vartunk sokat, amikor leadtuk a csomagokat, mentunk sorbaallni kovetkezo helyre (a sor vege a bejarati ajtoban volt), jott egy fiatal srac es megkerdzte beszelunk-e magyarul:) Anya hirtelen azt mondta 'yes', mire a gyerek majdnem arrebb allt. Aztan gyorsan kijavitotta, hogy 'igen', mire elorehivott minket annyira, hogy legalabb 50 embert megeloztunk!!! (Mi lett volna, ha nem beszelunk magyarul? )
Igy mar nagyon gyorsan bent is voltunk, bar nem sokra ra kezdodott is a beszallas.
Na itt meg nagyot alkottunk, hisz most eloszor eldontottuk, hogy fizetunk pluszt az elsobbsegi beszallasert (priority). Persze jo magyar modon mindenki ott preselodott a kijaratnal, szinte lehetetlen volt bejutnunk a tomegbe a nagy babakocsival. Anya -ugye mar jo idegesen- elkialltotta magat: 'HA LENNENEK SZIVESEK BEENGEDNI...' majd angolul is, mire nagy duzzogva, kettevalt a tomeg.
Az persze mellekes, hogy az ugyes legikiserok az utolso pillanatban megcsereltek az priority -
nem priority sort, mire mindenki ossze-vissza szaladt, es ismet kint rekedtunk a szelen. Aztan egyikuk elkezte kiengedni a bandat, majd az eger hangjaval 'kiabalva' megkerdezte, hogy van-e meg valaki elsobbsegivel? Anya odaszolt, hogy ha lenne szives segiteni...mire azt mondta, nem tud!
Szoval egy elmeny volt, de valahogy csak felertunk a gepre. Egesz jol is viselkedtunk, leszamitva nalam azt a majdnem egy orat, amig varakoztattak minket a palyan, bekotve a szekembe.
Az ut feletol viszont aludtam, Rubennel nagy egyetertesben.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát igazán izgalmas nyaralás volt.Kicsit jót röhögtem itt magamba a "betétes sztorin" Édesek vgytok,ügyesek!
Pusszantás Bencikusék

admin írta...

Nahát, milyen ötletek vannak, ha elfogy a pelus! :-)) Nem volt semmi a hazafelé vezető utatok!

Kristóf és Maja írta...

Istenem, hogy itt semmi nem egy gördülékenyen.. Hát igen... szomorú.. Ma a hátam mögött a rossmannba két néni azon sopánkodott, hogy az ő idejében nem voltak azemberek ilyen pofátlanok,hogy 3an álltak előttem a sorba, 1-1 dologgal a kosarukba, és senkinek nem jutott eszébe,hogy a 2 gyerekkel ugyan már előre engedjen... Egy kezemen meg tudom számolni hányszor fordult elő, akár terhesen akár 2 gyerekkel.. de én már nem is várom el. Ez van, ezt kell elviselni és kész.
Puszi és örülök, hogy simán sikerült hazaérnetek!

Olivia ℇ Alexandra írta...

Hát igen... az utazás nekünk is mindig rémálom. Bár én már nagylány vagyok, nem nyafogok (+ van DVD-m mesével), de anya nehezen bírja a sorbaállásokat, az órás késéseket!
Ilyenkor mindig eldönti, hogy lottózni fogunk és a nyereményből veszünk egy saját gépet!!!
Olivia

csupella írta...

Nagyon neheztelek a gépre,mert valamiért nem akarja a hozzászólásaimat menteni.
Azért sokadszor is megpróbálom,de most már összefoglalva reagálok az olvasottakra.
Először is megjegyezném,hogy nagyon csinosak voltatok a lányokkal az egyen ruhában,és "iszonyatosan" jó a hangotok:)
A kellemes hűsölés a medencében a medvepark,a grillezés,a sörözés,a sok sok csavargás mind mind nagyon szuper program.
A képeken imádnivalóak vagytok.Csodálom,hogy a repülő téren nem ájult el mindenki tőletek.Úgy talán a gépre feljutás is egyszerűbb lett volna.:)
pusz