2009. augusztus 25., kedd

Magyarország - 8. nap (Lori) Hajdúszoboszló-Debrecen

Pénteken fel sem akartunk kelni, olyan csúnya volt az ég. Hamarosan el is eredt az eső, ami elől egy kifeszített ponyva alá menekültünk. Megreggeliztünk, majd anya megjelent a fényképezőgéppel, hogy meglegyen a szokásos dokumentáció. Viszont a gép nem így gondolta, elkezdett fehér képeket csinálni.
Az eső elől bemenekülve:


Apa Boribont olvasott nekem magyarul: (itt már fehéredett a kép)

Közben eldőlt az aznapi program: Debrecen, játszóház. Összekaptuk magunk, majd mamát és Balázst hátrahagyva, mentünk is 4 kocsival egymás után, mint a libák.
Odaértünk 1-re, 2-től volt nyitva. Pár méterre találtunk egy játszóteret, addig ott nyomultunk.
2-kor aztán úgy húztunk befelé, hogy csak na! Mi gyerekek fél pillanat alatt eltűntünk a játékok között. Rubennek nem tetszett csak, mivel nagyon álmos volt, de közben melege is, mivel anya jól beöltözette a hideg miatt, ami addigra már kellemes meleg lett.
Le is léptek gyorsan, én meg maradtam apával. Jó is volt így, csak hamar véget ért a buli.

Aztán mentünk volna már haza, de anya nagyon lassan jött vissza, mivel elment a plázába, ahol kidobva egy csomó lóvét, vett egy új fényképezőgépet; plusz az időközben leeresztett babakocsi kerekét is felfújatta.
Kempingbe visszatérve majd éhen haltunk. Szerencsére a mama nem tétlenkedett, nagyon fini gulyáslevessel és tökfőzelékkel várt minket.




Este még kicsit buliztunk, bár én hamar kidőltem, öcsivel együtt.



2 megjegyzés:

admin írta...

És Apa mennyire tud magyarul??? :-)

Névtelen írta...

A játszóház nagyon király volt, főleg, h a felnőttek is játszhattak. Majd átküldöm a képeket.
Puszi: Alida