2009. augusztus 23., vasárnap

Magyarország - 1. nap (Lori)

Megjöttünk, minden okés. Hol is kezdjük?
Pénteken, 7-én kora délután indultunk. A taxi időben jött, az utat mindannyian jól viseltük, mivel mi öcsivel aludtunk.
Aztán a reptéren jött a nagy meglepetés!!! Igazi repülők, azt se tudtam hova rohanjak.
A beszállásnál minden rendben volt; hiába, az angol hidegvér! Nem volt tolakodás, elsőként lettünk beengedve, szintén az elsők között ültünk le a gép legelejébe, ahol jó nagy hely van a lábnak, játékoknak.
Semmi késés, gyors indulás, kellemes út. Annyira jó gyerekek voltunk, hogy egy néni a végén úgy megdicsért minket, hogy anyám, apám szája nyitva maradt.
Leszállva megcsapott minket az anya által nagyon hiányolt kánikula. Azért a jóban jött a magyar hülyeség is, benyomulni a buszba, várni vagy 10 percet, utazni legalább 2 percig, majd szinte a gép orra előtt kiszállni!!! Röhögtek is a külföldiek, akik ilyet eddig még nem láttak.
Na de kiértünk a csomagokkal, ahol Gábor várt ránk. A mama is befutott, Jenivel egyetemben. Bepakolás után irány Káposztásmegyer, ahol anya nővérének többi családtagja várt már minket nagy izgalommal. Kicsit kiugráltuk magunk, majd mentünk is aludni, hogy a másnapi állatkerti látogatásra frissek legyünk.

2 megjegyzés:

csupella írta...

Most ismét,sokadszor is megpróbálkozom hozzászólás írással.Bár eddig sem a megírásával volt gond,hanem az elküldésével.
Szóval sokat gondoltam rátok,és várom a további fejleményeket,bár azt hiszem,hogy a repülésnél izgalmasabb dolog nem történhetett:)
A gépünk fehér képeket készít:(
pusz

Bea írta...

HIhi,na végre írtok már,bár tudjuk hogy taliztatok Kristófékkal.Várjuk a további beszámolót.
Benikusék