2010. február 16., kedd

Megjott a mama - Ruben

Tegnap sokat nem csinaltunk, csak beszaladtunk par boltba, anya kicsit osszetakaritott, de lenyegeben csak a keddet, a mamat vartuk.
Este azert meg belefert egy kis suti keszites, amiben most en voltam a legnagyobb segitseg.
Kedd reggel ugyan koran, de rendben indult. Aztan jott a nagy hopp!!! Apa nem tert magahoz alvasbol, csak mint valami 'zombi' maszkalt fel s ala 2-3 meteren!!! Anya nagyon bepanikolt, hisz tudta, leesett a cukra, de semmilyen modon nem tudott apa szajaba nyomni edesseget. Vegul mar epp elmult 10 ora -amikor anya hivni akart segitseget- megcsorrent a telefon. Apa fonoke, Tina volt. Erdeklodott, hogy nincs-e valami baj, mert az elmult 2 ev soran apa csak egyszer kesett, amikor szinten leesett a cukra, de elfogadta az edesseget es ment is melozni. Anya probalta elmondani, hogy mi is a helyzet, de vegul total kibukott es csak bogott! Tina lerakta a telcsit es 2 percre ra mar itt is volt. Onnantol kezdve o telefonalgatott es hivott mentost, aki -apat 3 ember altal lefogva- vett vert, majd beledofott nemi glukozt(?). En vegig segitettem az akcioban, apa fejet pufoltem lelkesen.
Ezutan hagytuk 15 percre aludni, mig lent kitoltottunk par adatot. Visszaterve csak nezett szegeny nagy szemekkel, hogy mit keres a haloszobajaban a fonoke?! Aztan mar csak egy jot nevettek az egeszen, bar nemi enye-benye csak elhangzott, es ment is mindenki a maga utjara.
A nagy sokkot tulelve, anya is osszeszedte magat es minket, majd kiszaladtunk a vonathoz es az elozetes Nottingham-i talaka helyett csak par allomast mentunk vonattal, ahol 10 perc varakozassal jott is a mama vonata. Arra atszallva, jol megleptuk ot! Orult nagyon, bar joggal aggodott apa miatt is, aki ugyan kicsit faradtan es gyengen, de addigra mar boszen dolgozott.
Egesz delutan, este szorakoztattuk a mamat. Altalaban az volt a dolga, hogy anya helyett Lorira szoljon, mert ma nagyon sokat bantott.
Az esti furdesnel meg kiakadt! Megkapta a Kisvakond Nadragja dvd-t, amit nagy beleelessel nezett, de a gonosz anyank kikapcsolta a tevet. Olyan hisztit levagott, a furdokadban majdnem ossze is torte magat. Vegul a mama kikapta, felvitte feloltozni, es el is aludt fel percen belul. En meg...elaludtam, de ra fel orara... a szokasos.
Es az ujdonsagaim: siman felmaszok az emeletre, megtanultam letolatni az ágyrol, mergemben tapsikolok kicsiny kezeimmel!

6 megjegyzés:

Ildi írta...

Apának jobbulást kívánunk! Eltudom képzelni mennyire beparáztatok.

Kellemes időtöltést a mamával! És ne hagyjátok unatkozni ám egy percre sem!

Sz-K írta...

Jó mamázást, nagyon ügyes a Ruben ha már fel tud mászni a lépcsőn.
Üdv Judit

admin írta...

Jaj, hát megérkezett végre a segítség!!! :-)
Pihenjél is!!!!!
Hogy a fenébe tetted be a képeket egymás mellé???
Én most 20 percig szórakoztam ezzel és szerkesztésnél úgy is volt, de amint közzéteszem, egymás alá kerül (még ha kicsi méretben rakom is fel)!
??? :-O

admin írta...

Ja! Hogy nem itt szerkesztetted egymás mellé...! :-D
Értem! :-p
Az jó, ha "már csak" 1-szer kel fel Ruben.
Ha beviszem közénk Mátét, akkor Ő is alszik reggelig! Még tovább is, mint valaha...
Nem tudom, jó ötlet-e erre rászoktatni, de már annyira fáradt vagyok, hogy muszáj aludnom éjszaka vhogy. És ha másképp nem, akkor így!
Azért pénteken lepasszolom és remélem a takarítás és egyéb itthoni teendők mellett jól kialszom magam! :-)
Ha esetleg jut rá időm és energiám, majd dobok már egy mailt. ja, meg ha el nem felejtem, mert mostanában semmire sem emlékszem! :-) Apa már csak legyint egyet... :-D

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat nagyon megijedhetetek az biztos,apa meg miert nem miert nem akart bevenni edesseget?
Ugy hamar vege lett volna mindenek.Orulok hogy semmi komoly nem lett belole.DE jo hogy jott a mama es jatszhatatok jokat,te meg kis LOri ne bantsd az ocsedet.puszika

csupella írta...

Juj,juj!Apa vigyázzon jobban magára.Még szerencse,hogy hamar jobban lett.
Az biztos nagyban segített ebben,hogy püfölted a fejét.:)
Jó mamázást!