2010. február 24., szerda

Rossz pocakkal - Ruben

......................................Hol a dugohuzo?.................................
.....................................Kovetkezot!!!......................................
Hetfon kicsit ugyan voltunk kint, de hamar megjartuk. En keveset is aludtam, es azt is delelott, igy keso delutan ujra kidoltem. Este almas tortat csinalt anya, amibol en nem kertem, még kostolot sem! Utana gyumolccsel probalkozott, de azt sem akartam. Mindent elutasitottam, es csak nyavogtam, kezben akartam lenni. Ekkor meg nem tunt fel anyamnak, hogy talan Lori hetvegi hasmeneset kaphattam el. Estere azert nyilvanvalova valt. A kesoi alvasom miatt maradtam bulizni anyaval es mamaval. Lori nagyon sokszor felsirt, vegul apa hazajovetelekor at is kerult a szuloi ágyba. Ott volt egeszen addig, mig mi is mentunk aludni. Akkor persze elkezdtunk bulizni, aminek az lett a vege, hogy Lori visszakerult a sajatjaba. Ott viszont annyira uvoltott, hogy apa levitte es a mama melle rakta aludni. En ekozben fent szenvedtem, mert folyamatosan nyomtam a kakat. Egyszer még ki is cserelte a pelust anyam, de a masodik fordulonal mar annyira almos voltam, hogy belealudtam kozben. Agyikoba kerulve egeszen reggel 9-ig (!) hangtalanul szunyokaltam!!!
Kedd delelott a mama Nottingham-be ment vasarolgatni. Mi nem ot kisertuk el, hanem apat meloba. Egy boltba beszaladva jottunk is haza, mert olyan hideg volt, hogy anyanak lefagytak a fulei.
Itthon kicsit nehezen telt az ido, mivel Lori folyamataban a mamat kereste. Vegul megjott este, furdes elott. Hozott banant, amire ugy vetettem magam az egesz napi ehezest kovetoen, hogy rogton majdnem egy egeszet benyomtam!
Furdest kovetoen aludtam egeszen 20 percet, mire anyam epp szepen behelyezkedett a habos furdobe. Mama jott fel par perc mulva, mire meg jobban felhaborodtam es csak ugy uvoltottem! Lent kicsit megnyugodtam, de anya erkezeseig szep csendben sirdogaltam. Az elaltatasommal nem jart sikerrel, epp ellenkezoleg, jol felkeltem. Fel 11-kor tertunk nyugovora, de nem akartam anya mellen elaludni, igy hamar a sajat helyemen talaltam magam, ahol nem is panaszkodtam sokat, inkabb bealudtam.
Szerdan jo keson keltunk, a baba-mama klubba csak ugy szedtuk a labunk, de igy is 25 perc kesessel ertunk oda. Most jo sokan voltak, leginkabb a felnottek reszerol (mintha minden gyerekkel 2 felvigyazo jott volna). En még mindig nem voltam teljesen jol, igy inkabb anya kozeleben helyezkedtem el. Lori viszont levalt tolunk, es neha meglepoen durvan jatszott masokkal. (Kedz egyike lenni a legnagyobbaknak, amit a magassagan kivul az erejevel is kimutat.) Innen horgolotut mentunk venni a mamanak, mert noverkemnek kot egy pulcsit extra sebesseggel, hogy meg pentekig elkeszuljon. Utana megvettuk a fozelekhez szukseges dolgokat es mar itthon is voltunk. (Nem mellekesen megjegyzem, hogy kellemesen 'meleg' volt ma, 7-8°C fokkal.)
Itthon hamar keltem, még dél sem volt. Alvo apank megkapott miket kicsit, majd hamarosan el is koszontunk tole, mert ment melozni. A spenot addigra kesz is lett a fasirttal egyutt, ami nekem ugyan izlett, bar az adagom fele eleg volt, nem ugy mint anyanak, aki 2 tanyerral is benyomott! Lori viszont kozolte, hogy a zold szin nem barat, igy csak a sos vizben fott krumplit ette egy falatnyi tukortojassal.
Delutan ugyan faradt voltam, de nem aludtam be. A szokasosnal tobbet jatszottunk Lorival -neha ugyan tortentek kissebb balesetek, de- jol elvoltunk.

5 megjegyzés:

admin írta...

Szegény pocak! Remélem, már rendbejött!!!
Mamának járhat a keze, ha péntekig készre akarja kötni a cuccost...
Egyébként nagyon jól eligazodik arrafelé. Esetleg angolul is beszél?

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Remelem Ruben pocakja hamar helyre all.Lori nagyon edes vagy a kepen csak szomoru.De jo hogy apaval meg a munkahelyere is elmehetek.Ruben cuki vagy a kepeken. De jo hogy ujra voltatok a mama-baba klubba.Biztosan nagyon jo volt.puszika

Kristóf és Maja írta...

Reméljük mostmár nagyon hamar jobban leszel te is Ruben! NEm jó ez a hasmenés, Kristófnak is volt benne része, igaz neki a gyógyszer miatt.. Itt felénk is 8-10 fok körüli idő van mostanság amit anya nagyon élvez.. reméljük mostmár így is marad..Ha egy adag hóra ébredne anya, biztos,hogy ő is sírva fakadna.. Már elég volt a télből!
Puszi
Maja és Kristóf

csupella írta...

Kínoz még a hasmars?Remélem már nem!
Mindkettőtöknek sok egészséget kívánok!Én most beteg vagyok,és nagyon nem jó:(

admin írta...

Kiköltöztettétek a gyerekkori bútoraidat is olyan messzire??? :-o