2010. február 22., hétfő

Hetvege - Lori

Szombaton egesz keson mentunk ki. A mamatol ujra elvaltunk, ugy mentunk nezelodni. Az egyik boltban elvesztettuk anyat es Rubent is, akiket kicsivel kesobb sikerult elkapni a varos kozepen. Vegul megvettuk az ebedhez szukseges dolgokat es hazasiettunk.
En alapbol nyugos voltam, de itthon meg rosszabb lett a dolog. Alig ettem, es csak a Kisvakondot akartam nezni. Apa egyik kollegajanak valakije Ausztraliaba koltozott, emiatt orokoltunk tole egy kicsi tevet, ami -anya tiltakozasa ellenere- a szobamba kerult atmenetileg. Azon bamultuk Rubennel a legujabb dvd-met egesz delutan, bar ocskos hamar meglepett tolem.Estere mar semmihez sem volt kedvem, es almos is voltam. Az osok kidoltek Rubennel a delutan folyaman, igy kenytelen voltam en szorakoztatni a mamat. Enni semmit sem akartam, csak inni, furodni es aludni. Rossz is volt az ejszakam. Ahogy anya elaludt, en fel orankent sirva, kohogve hivogattam, egeszen fel 3-ig. Ocsi 5-kor kelt egyet, majd 6-kor kozolte, hogy o mar kialudta magat. Anya boldog volt!
Vasarnap reggel 10 centis hora ebredtunk!!! Anya majdnem elsirta magat, de amint abba maradt a havazas, mar olvadasnak is indult. Ugy terveztuk, hogy elmegyunk a mamaval templomba. Viszont nem mentunk sehova, hisz a ho es en, aki egesz reggel wc-re rohangalt, meg ocsi, aki fel 9-kor visszaaludt apaval egyetemben.
Delben apa egy igazi, 3 fogasos ebedet keszitett. Vagy 2 oran at ettunk, hisz neha várni is kellett a kovetkezo fogasra, de a vegen alig birtunk felallni.
Kesobb anya felment ocsivel aludni. En a Kisvakondon doltem ki, mig apa a nappaliban. Csak a mama tartotta a frontot.

Amugy ocskost meg mindig nagyon rendszabalyozom. Igaz mar egyre nehezebb elkapni, hisz hiper gyorsasaggal maszik, es egyre tobbet megy. A mama sokszor osszeveszett mar emiatt velem, de nem erdekel a velemenye, itt en vagyok a fonok!!!

6 megjegyzés:

Sz-K írta...

Nagyon ügyesen megy Ruben, üdv Judit

admin írta...

:-)))) De jó a videó!
Lori milyen fáradt mostanában...! :-O
Nagyon nem voltak jó éjszakáitok, de legalább Apa kárpótolt egy kicsit a fini kajával. :-)

Sz-K írta...

Én imádok hajat vágni, de egy örök mozgó gyermek esetében sokkal nehezebb, bár ha Rubennek csak elöl kell akkor az viszonylag egyszerűbb. Gergőnek már 6 hónapos kora előtt le kellett vágni elöl, hogy ne lógjon a szemébe. Azóta pedig már ez volt a 6. hajformázása. Szólj a mamának biztosan fog segíteni, és várom a képet az új frizuráról.
Üdv Judit

Kristóf és Maja írta...

Na nálunk is egyre jobban fitogtatom Majával szemben hogy én vagyok a főnök.. Pedig szerencsétlen még meg is értené ha szépen mondanám neki,hogy "Maja ne vedd el, én játszom vele!" Mert néz anyára, meg mondja hogy "hö" mikor nyúl valami után.. és a legtöbbször felfogja hogy ha nem, akkor nem. De én odavágok és hangosan közlöm hogy NEM! Aztán persze én veszem zokon hogy 5 perc múlva amikor szeretgetni akarom hugit, rázza a fejét és ellöki a kezem,marcom..

Olivia ℇ Alexandra írta...

Hú, de ügyesen mész már! Hamarosan futhat utánad mindenki!
Puszi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Gratulalunk a meneshez,edesek vagytok a videon nagyon es a kepen is.puszika kis dragak