2010. január 25., hétfő

Szar ugy - Ruben

Nem tudjuk mitol, de a hetvegen ugy ment a hasam, mint meg sose! 3 reggelt ugy kezdtem, hogy total szarban usztam!!! Elso nap meg egy teljes ruhacserevel beertem, de az azt koveto napokban mar furdenem illetve zuhanyoznom kellett. Elso alkalommal anya megfurdetett, gondolvan, hogy felni fogok a vizsugartol. Erre viszont jott Lori is -mar teljesen levetkozve- es se szo, se beszed, mellettem is volt a kadban. Masnap ezt elkerulven zuhanyoztam, ami nagyon jo buli volt!!! Ugy elveztem, hogy esik ram a viz, vegig rotyogtem es tartottam az arcom, hogy minnel vizesebb legyen. Igy legalabb 20 perc alatt kesz voltunk, az elozo egy orahoz kepest.Mostansag a pocakomon alszok, igy a kaka egeszen a mellemig felert. Persze a zoknimba is lefolyt, mig alltam es vartam a vizemre, plusz -mar csak pelusban- anya labat is megolelgettem a masodik nap, hogy azert ne maradjon ki a jobol. Mosott is, az elmult 2 napban vagy 4x! Ja, amugy szombaton 5, mig vasarnap 'csak' 3 adagot nyomtam.
Probalkozunk kozben beallni a napi 1 alvasra, de nehezen jon ossze. Szombaton apa hazajott delutan par orara melobol. Anya kozolte, hogy nincs valasztasa, ha aludni akar menni, akkor engem is kell vinnie. Es csodak csodajara, beadtam a derekam. Igy tentiztunk masfel orat!
Azota pedig siman jol vagyok az egyszeri alvassal. Lehet ehhez a jobb ejszakaknak is koze van. Elfelejtettuk, de mar egy hete mi is beszereztuk azt a homeoterapias Chamomilla cuccot. Ennek koszonhetoen csak 1-2x kelek ejjel, az eddigi orankentihez kepest. Azota ugyan uj fogam se jott ki, ami azert vicces, mert az 5. a bal metszofogam volt, ami mar tok nagy, igy egyre jobban latszik a jobb hianya.
Szovegelesben gyarapodtam. A 'babababa', 'mamamama' melle megerkezett az apam altal ugy vart 'dadadada' is! Ezeket felvaltva nyomom egesz nap, ha jo kedvem van, kiegeszitve nemi 'ööööö'-vel, illetve kulonbozo fujasos, kopkodos hangokkal.

7 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jok az uj szvaid,szegeny kis Ruben hogy te milyen szep kakis vagy mindenutt.Hat jo ha mar alag hagyott a dolog.Hat nem lehetett konnyu anyanak reggelente furoszteni teged es meg Lori is ment furdeni.Szegeny anya megfogtad a labat hogy ki ne maradjon o se a jobol ahogy irta.Edesen alszol apaval ,emlekszem mi is olyan simman attertunk az egyszeri alvasra.Azutan jobbak voltak az ejszakak es most nagyon jok.puszika nektek dragaim

admin írta...

Na végre már nem csak mi vagyunk nyakig szarosak! :-p
Ilyen korán átálltok már a napi 1 alvásra? Gondolom az elég hosszú akkor...
Dumálásban mi nem haladunk előre, Máté még mindig csak az "ő,ó, hű, ha" megy...stb, na meg ha mérges, mert nem figyelek rá, akkor azt mondja hogy "he"! :-)
Mennyit adsz neki a chamomillából?? Mert nálunk tegnap csak egyszer sikerült, de az se jött össze, mert elfelejtettük, hogy beadtuk, aztán elrágcsált egy kiflivéget...
Na de majd ma, gőzerővel, hiszen a Nurofent sokáig nem lehet adni!

Kristóf és Maja írta...

Édes pofám! Mi ez a nagy kakihadsereg? Bár aki sokat eszik az sokat is termel, nem? :) Örülünk,hogy beváltak az éjszakák és a chamomilla. Létezik 30-as is belőle, bár nem tudjuk melyiket kapod, de lehet hogy fogzásnál majd az jobban beválik. Akár 3-4x is adhat anya napközben is.
PUszika
Maja és Kristóf

Olivia ℇ Alexandra írta...

Jaj, te szegény! Gyógyulj meg minél hamarabb!
A zuhany tényleg tuti!!!
Pusza

Ildi írta...

Mi is voltunk így anno Nórival...
Jobbulást!

Sz-K írta...

Ez aztán igen Ruben, jól összekentél mindent a kakival. Jó, hogy a bogyók beválni látszanak. Hányszor és milyen módon adod Rubennek? Mi napi 3x1 bogyót és úgy, hogy műanyag kiskanál vízben feloldva nyeli le Gergő. Mivel nagyon édes nem igen kedveli de azért lenyeli.
Üdv Judit

Sz-K írta...

Most olvastam Bébibogyóéknál, hogy milyen kiszerelésben van nálatok ez a homeopátiás cucc és, hogy azt hogy adod Rubennek, így az előző kérdésem tárgytalan. Nálunk más kiszerelésű mert a 15ch-s egy narancs színű henger alakú pici dobozkában van talán 100 db apró bogyócska.
Üdv Judit