2010. január 11., hétfő

Dedi, nagyi - Lori

Es igeeeeeeeeeen, eljutottunk a nagyihoz!!! Delelott epp osszekeszultunk a kimenetelhez, mikor apa megjelent az uj, Star Trek-es polojaban. Anya rohogve megjegyezte, hogy 'csak nem anyadhoz keszulunk?' (Mivel ok csaladi Star Trek rajongotaborral rendelkeznek) Apa erre vallat vont, felhivta a nagyit, majd kozolte velunk, 'de igen, meglatogatjuk a dedit es a nagyit'.
Igy anyam is orulhetett, mert legalabb ez alkalommal nem a buszmegalloban tudta meg, hogy megyunk. Volt kerek 10 perce, hogy osszepakoljon a taxi erkezeseig, ami persze 8 perccel hamarabb jott.
Dedit nem epp kirobbano formaban talaltuk. Valami a tudejevel van, mert nagyon kohog, plusz be is van rekedve. Azert kikelt az agybol es hagyta, hogy szorakoztassuk par orat. Erkezesunk utan a nagyi is befutott. Dumaltunk, jatszottunk, kacsat etettunk az ablakbol, majd Ruben jelezven, hogy almos, szep lassan elindultunk. Nagyi busszal ment, mi meg -meggondolatlanul- gyalog, a parkon, falun at. Anya cipoje beazott, apa a babakocsi nagy hoban valo tolasatol total leizzadt, en meg pont elkomaltam, mire a nagyi hazahoz ertunk. Szinte mindenki otthon volt, Pete nagybatyam, Georgie nagynenem, a fiai Jamie es Alex, meg a kutyak. Kris nagybatyam egy ora mulva futott be. Pete beszerzett egy par hetes bulldog (?) ebet, amit szinte senki sem nez jo szemmel. Apa rogton kozolte vele, hogy tartsa tavol tolunk, foleg anyatol, aki nem eppen nagy kutyabarat. Azert csak elszabadult a kolok veletlenul, es oromeben le is tarolta ocsit (osszenyaldosta), akinek semmi baja nem lett, de anyaval egyutt jol megijedt.
Egeszen keso estig jatszottunk. Sajnos kaja ez alkalommal sem volt a nagyinal, aminek en elegge nagy hangot is adtam, mert egyfolytaban eheztem (tisztara mint anyam). Jamie-vel egy csomot enekeltunk, mig a kicsiket jol elnyomtuk, elvettuk a jatekaikat.
Pont 8-ra ertunk haza. Ruben mar allni is alig tudott, olyan almos volt. Anya gyorsan elrendezte, mig apaval bedobtunk nemi sultkrumplit, hal rudacskat, virslit, fishcake-t (hal fasirt?) a sutobe. Mindannyian tele ettuk magunk, de legfokeppen en. Utana meg egy joghurtot is benyomtam, ittam egy csomot, anyaval furodtem, majd fel 10-kor kidoltem.

'He anya, itt lakik a Kisvakond!'
'Gyere ki Kisvakond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
(A park, amin atvagtunk, tele volt vakond turasokkal, es kb mindegyiknel meg kellett allnom, hogy megnezzem, nincs-e ott a vakond)

6 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

Mozgalmas egy nap volt.. Na anya is nehezen viseli amikor ő az utolsó aki a programról tudomást szerez. Anya még egy adag hamit csomagolt volna neked biztos, ha előbb kiderül hogy hova mentek.. Ezek szerint mama nem túl gyakran éhezik meg, ha nem volt mit falatozni? :o
Ruben te viszont jól viselted a gyűrődést, úgy látom.. Na ezt a fajta kutyát anya sem nagyon díjjazza... fél tőle..
Puszi
Maja és Kristóf

admin írta...

Szép kis napotok volt! :-)
Legközelebb úgy készüljetek, mint egy batyus bálba...!
Úgy látom, Lori nem találta meg a vakondot, mert arról tuti készült volna kép. :-p

Sz-K írta...

Sosem gondoltam volna magamról, hogy lemerem tenni Gergőt az anyukám kutyája mellé a földre. Azonban az a kutya egy nagyon jámbor állat. Bár mint minden kutyával szemben nekem is aggályaim vannak (az anyukám kutyájával szemben is). Egyetlen kutya mellett sem hagynám, hogy ne legyen teljes biztonságban egy gyerek. A kutyatámadások mindig a felnőtt hibájából vannak, nem pedig a kutyájéból.
Üdv Judit

Bea írta...

Igazán izgalmas napod volt!
A családi kép szuper!!Nálunk apa itthon lessz hétvégén,már arra készülünk,de nagyon úgy néz ki hogy addigra megbetegszem.:S
Pusszantás:Bencikusék

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon edes vagy a fototkon es jo mozgalmas napotok volt am .De jol szorakoztal a parkban meg vakond turast is lattal es vakondott hivogattal.Edes vagy nagyon.Ruben elhiszem hogy faradt voltal es hamar elaludtal.puszika

anycii írta...

Sziasztok!
Újra rátok találtunk és mostmár ismét próbálunk titeket követni! Nagyon szépek vagytok és hatalamasat nőttetek! Utólag is Boldog Új Évet Kívánunk Nektek!
Puszi! Ádám és anyuja