2010. január 24., vasárnap

Nehez napok - Lori

A hetvegenk kb abbol allt, hogy Ruben csak sirt, sirt, sirt. Anya ettol tiszta idegbeteg lett, mivel akarmibe kezdett, jott a szirena es addig abba nem hagyta, mig kezbe nem kerult. Persz en is kivettem a reszem a dolgokbol, reven beertem a kiskamasz korszakomba, amit szuleim elegge nehezen toleralnak.
Nagyon makacs, konok, onfeju vagyok! (Aki ismeri anyam, ezeken meg sem lepodik.) Eddig sem voltam egy tal szamoca, de kb egy hete nem engedek!!! Ha valamit akarok, akkor azt kezzel-labbal veghez viszem, akar a konnyeimen at is. Legyen szo pl. oltozesrol reggel... nem segithet senki, egyedul huzom fel a bugyim, nadragot, zoknit, trikot. A polo nem megy, igy azt ledobom a lepcson, hogy menjen a szennyesbe. Gombolkozom, cipzarazom, bekotok (sajatosan), felveszek, leveszek... A szobatisztasaggal ugy allunk, hogy mar napok ota szaraz a pelenkam reggel. Keles utan lemegyek onszantambol, leveszem a pizsit, pelust es pisilek, majd felszaladok es atoltozom. Szoval egy angyal vagyok:)
Viszont, ha akarok valamit... akar itthon, akar az utcan, boltban... olyan hisztit levagok, uuugy sikitok... megallok egyhelyben es nem mozdulok... elhuzom a babakocsit... utom anyat(!)... Persze neha kapok is erte, de anya sokszor mar olyan kiabrandult, hogy csak megfog, bevag a kocsiba, leultet a lepcsore, berak a szobamba...
De vissza az angyalkahoz. Ilyen edes voltam -jo pillanataimban- a heten:

3 megjegyzés:

admin írta...

Bár mindig anyal lenne, nem!? :-)

Kristóf és Maja írta...

Szegény Ruben! Ezek a fogak művelik vele ezt a szenvedést? :( Na igen, a konok és makacs viselkedésből anya is könyvet írhatna már.. és egyre inkább azt látja jaj lesz neki,ha már Maja is beszélni meg visszavágni tud..mert most sem hagyja ám magát csak úgy nyúzni.. :S Kristóf meg nem viseli hogy nemet mondjanak neki.. Jaj nekünk anyák!
Puszi
Szilvi, Kristóf és Maja

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat anyat nem irigyeljuk nekunk is ilyen par napunk volt de mar vege szerencsere.Nagyon bajos vagy kis Lori a kepeken es igazan ugyes hogy egyedul wc-zel es oltozol,de a hisztit az hagyad nem hozzad valo.puszika