2009. december 18., péntek

2 es fel eves lettem, mig anyam 25 es fellel tobb!!! - Lori

Ezt azzal unnepeltem meg, hogy reggel -eletemben eloszor- hanytam egy adagot! Kicsit meleg is voltam, de fel ora sem kellett hozza, es mar ismet 100%-on porogtem.
Delelott kiporszivoztunk, majd del korul elindultunk a zene bolcsibe. Elotte beugrottunk a helyi boltba egy szuletesnapi lapot venni a tanito neni kislanyanak, Charlotte-nak, aki hetfon lesz 3 eves.
Az oviba erve Ruben jol bealudt, igy betoltuk a terembe, ami amugy nem megengedett, de most kivetelt tettek anyanak. Kicsit tobben voltunk, mint szoktunk, de engem valahogy nem erdekelt a teny. Csak alltam anyam mellett, mint egy balvany es meg sem akartam mozdulni, pedig ott is van egy jatekkonyha resz. Vegul anya ugy tolt oda a jatekokhoz, ahol sajnos csak 20 percet maradhattam, mert mentunk enekelni. Mint mindig, most sem kapcsolodtam be. Csak terultem, fordultam, de nem enekeltem, nem mutogattam.Utana volt a nasi ido, amit en csak fogdostam, neha megnyaltam, de szinte erintetlenul hagytam a tanyerom. Ruben jol jart vele, mert igy a piskotas sutim megehette. Meg kicsit jatszottunk, de szinte folyamatosan kiabaltam anyanak, hogy 'fogja a kezem', kulonben nem tudok jatszani. Vegul siman lefekudtem a foldre es csak ugy, ujjszopizva neztem a tobbieket. Anyanak mar ez furcsa volt, nem szoktam onszantambol lefekudni. Kozben ocsi is nagyon szenvedett, eldugult az orra, csak anya kellett neki. Igy egy kicsivel hamarabb osszepakoltunk, feloltoztunk, eljottunk. A kb 10 perces uton szepen el is szenderedtem. Itthon gyorsban agyba kerultem, de addigra felkeltem annyira, hogy inkabb le akartam jonni.
Apa is pont ekkor futott be. Anya lepasszolt neki mindkettonket es elszaladt a gyogyszertarba. Apank se volt a toppon, szarul erzi magat par napja, de nem volt valasztasa. Bar nem is kellett sokaig vigyaznia rank, mert anya fel ora alatt megjarta a dolgot. Hozott baba orrcseppet, legzeskonnyitot es egy homlokra tevos homerot. Mi mar bealudva fogadtuk. Igy legalabb nem hadakoztam a homeres ellen, ami 39-et mutatott. Miutan felkeltem, kaptam laz- es fajdalomcsillapitot, majd ettem nagyon kicsi levest es mar minden ismet jo volt!
Ja, es a nap szenzacioja!!! Pelus nelkul mentunk ki. Anya mar eddig is kifigyelte, hogy siman lusta vagyok, mert ha van rajtam pelus, akkor megy minden bele, ha nincs, akkor meg szepen hasznalom a wc-t. Ezen felbuzdulva bugyiban maradtam oltozesnel, mig a babakocsiba bekerult 2 csere nadrag. Es most persze azt varjatok, hogy mindkettot el is hasznaltuk, de nem! A kicsi wc-ket megszemleltem, kiprobaltam, de nem pisiltem. Itthon a delutanos nem alvasomhoz kaptam ugyan egy pelust, amit anyam elfelejtett levenni, de mikor apaval felkeltunk 5-kor, rogton szaladtam megtolteni a bilit. Es a pelus? Tok szaraz volt!!! Hat igen, mehetnenk mar setalni is nelkule, de mi van, ha becsorran es a -5 fokban kell ruhat cserelni? Na ez meg kialakul...

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat tenyleg nagyon gyanus volt a viselkedesed.Edes lehettel ahogy szopiztad az ujadat es apaval bealudtal.Szegenykem 39 fok laz szornyu.Remelem hamar meggyogyulsz jonnek a havas fotok.puszika

Kristóf és Maja írta...

Nem könnyű ez a pelus legyen, vagy ne legyen dolog. De legfeljebb anya bemegy veled egy boltba vagy kávézóba és ott lecseréli a bugyit ha pisis lesz. :D Ügyes vagy!!!
Az viszont nagyon nem jó,hogy betegeskedsz. Szegény Ruben is náhtás! Na az a legrosszabb... :s Gyógyuljatok meg gyorsan, meg apa is,hogy a karácsonyt már egészségesen várjátok!
Puszi
Maja és Kristóf

csupella írta...

Isten éltessen mindkettőtöket!
Nagyon ügyes vagy,szép kis ajándékkal lepted meg anyukádat.
Ha már nem jönnék,mert a héten az új otthonunkban ünneplünk,akkor előre is kívánnék Nagyon szép ünnepeket!
De biztos jövök még:p
pusz

Olivia ℇ Alexandra írta...

Nehogy lebetegedjetek Karácsonyra!!!
Nagyon ügyes vagy, hogy nem pisilsz be! Bezzeg én nem lehetek büszke magamra, pedig milyen nagylány vagyok már. :(
Pusz

admin írta...

:-)
Lassan elfelejtődik az a pelus!
Na de ez a betegeskedés...! :-O