2009. december 15., kedd

Kaja, kaja, kaja - Ruben

Az elmult napokban nem nagyon ertunk ra irni, de meg csak jegyzetelni se.
Izgi nem nagyon tortent, csak a penteki nagyon szalados napunk, de azt meglepoen jol birtam.
Apa mar tobb mint egy hete nem volt szabad, amitol anya lassan nekiall kitepni a haja szalait. Holnap lesz egy szabadnapja, amit karacsonyi bulizassal toltunk majd a baba-mama klubon. (Apa 'nagyon' orul neki:)
Miota jol vagyok, egyfolytaban eszek!!! De a szo szoros ertelmeben. Ha latom, hogy valaki tomi a majmot, akkor nyakamba veszem a vilagot es mar szaladok is. Egyre tobb hust, gyumolcsot, zoldseget megkostoltam mar. Sot, ma tojassargajat is kaptam.
Anya raebredt, hogy csak szopizva vagyok hajlando elaludni. Eddig ugy gondolta, hogy ez jo dolog, de szerinte mar leszokhatnek errol, es elalthatnam sajat magam. Meg mit nem...
Mar mosom a fogaim! Igaz meg csak ketto van, de minden furdesnel -ugy mint Lori- en is megkapom a fogkefem egy leheletnyi fogkremmel, es mar surolom is. (Anyai segitseggel)
Csaladom irant egyre jobban kimutatom a 'szerelmem'. Ha valaki cuppog, hogy puszit akar adni, akkor okosan megallok es tartom a kis csucsoritos szamat. Maszok mindenkihez es boldogan olelkezem! Persze ez neha nagy csipesekkel is jar, de ennyi meg belefer.

4 megjegyzés:

admin írta...

Egyél csak Ruben, nem szép a sovány gyerek! :-p
Máté is kilesi a szánkból a falatokat! :-)
Mi még nem mosunk fogat... :-o
Nah, jó kis Apa-szabadnapotok lesz, nemhogy otthon kuksolnátok négyesben (egyszer már végre)! ;-)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Annyira edes a kis mosolygos Ruben ,de jo hogy iijen jol eszel es ugyes vagy hogy puszit is adsz mar.De jo hogy apa is otthon lesz holnap.De ugyes vagy hogy mar a ket fogadat is mosod.Szabina is ujabban.puszika

Sz-K írta...

Mi is mossuk már a fogainkat, szintén anyai segítséggel. Sőt mikor ki akar bújni valamelyik a dörzsölés még jó is neki. A puszilkodás nálunk is megy, az ölelkezés meg szinte egyfolytában mostanában. Odajön hozzánk és tátott szájjal ráteszi a száját az arcunkra. Ez a puszi. Már elég pici kora óta csinálja ezt. Bár én is egyfolytában puszilgatom.
Jó, hogy egyre több mindent esztek.
Üdv Judit

Kristóf és Maja írta...

A hosszú apa nélküli napokat anya is nehezen szokta tolerálni.. De te olyan édes vagy ezen a fotón Ruben!!! És milyen jó,hogy ilyen jó kis evőkéd van. Ezek szerint minden ízlik, csak adjanak egy kis hamit, igaz? Hát igen, a cici hátránya ez, hogy a baba nem tanul meg 8 hónapos korára elaludni egyedül... kell egy kis anyai ráhatás,meg néhány sírós este... sajnos!
Kitartást! És jó bulizást!

Puszi
Maja és Kristóf