2009. december 29., kedd

Dednagyszuleimnel - Ruben

Eletemben eloszor talalkoztam apa apai nagyszuleivel. Vasarnap 11-re jott ertunk Nigel nagyapam. Azaz 20 perccel hamarabb, mikor anya meg boszen sutogette a hajat.
Eloszor hozzajuk mentunk. Atadtuk egymasnak az ajandekokat, amit rogton ki is probaltunk.
Lori egy interaktiv baba szettet kapott, ami beszelo babat, babakocsit, ágyat, taskat es etetoszeket foglal magaban.
Mig en egy allatos vonatot, ami megy es zenel. Masfel ora mulva mentunk at a par hazzal arrebb lako dednagyszulokhoz. A dedi (Nan) meg fozott, igy letelepedtunk a nappaliban. Thomas dednagyapank ott ult a foteljaban, probalt velunk jatszani, de Lori nem birt megulni egy helyben, en meg kozben ehes lettem. Meg is ebedeltem a tobbiek elott, az emeleten.
Mig a nagyok ettek, en a foldon jatszottam, neha-neha meghuzkodva a kozelemben levok nadragjat. Lori is ugyesen evett, amin a szuleim nem csodalkoztak annyira, mint a tobbiek, hisz tudtak, hogy szegenyke mar majd ehen halt. (Azt hittuk, hogy 12-kor lesz ebed es nem fel 2-kor.)
Nanaval nagy haverok lettunk, ami nem meglepo, hisz fiu manias. ( 2 fia van, 3 fiu unokaja es 3 fiu dedunokaja + 2 lany dedunokaja)
Mikor mindent elpakoltunk, a szonyegen jatszottunk tovabb, de dednagyapam rosszul lett, igy inkabb visszametunk papaekhoz. Azt mondta Nan, hogy sajnos mar tobbszor volt kisebb szelutese, amit lehetne muteni, de nagyon gyenge a szervezete, igy nem szabad. Apa szerint mar nem valoszinu, hogy tobbet latjuk...
Majdnem 4 lett, mire elindultunk haza. Anya orra bedugult, mivel a papa felesege szokott dohanyozni a hazban. Kozben en is elfaradtam, nyugos voltam; noverkem meg a leheto legnagyobb hisztijet adta. Csak apa elvezte jol megerdemelt sorocskejet, 5 nap utan az elsot a rossz hasa miatt:)
Az autoban mindketten elaludtunk. Itthon is sikerult folytatni, aminek az lett a vege, hogy fel 11-kor mentunk csak aludni!!!

2 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat jo kis napotok volt az biztos.De azert nagyon jo dolog megismerni a dediszuloket.Gyonyoru lehet a babaszet Lorika, es neked is Ruben a vonat.puszika nektek

Alida írta...

Ruben olyan gyorsan nő, ha pár napig nem olvaslak titeket, már látszik, h mennyit fejlődött. Szóljatok neki, hogy egy kicsit fékezzen, mert tavasszal BABÁZNI szeretnénk!:)
Alida