2010. szeptember 1., szerda

Szuper apas napok - Ruben

Kedd reggel ismet csak 8-kor keltunk. Anyanak ez nagyon tetszik, remeli, hogy ilyen jok maradunk hozza!
10-kor meg vigan a mamaval csevegtunk a telefonon, mikor vegre rajott oreganyank, hogy mar 1 orank sincs elindulni a vonathoz. Nagy szaladtaban felkeltettuk apat, feloltoztunk, osszedobtuk a cuccunk es mar szaladtunk is. A vonat jo tele volt, le se birtunk ulni. Sheffield-be erve aztan atvettuk a mamanak megrendelt vonat jegyeket (jon oktoberben!!!), majd robogtunk is az uszodaba! Masfel orat voltunk csak bent, de az is boven kiszivta eronk. A viz kicsit hideg volt, mindkettonk szaja hamar kekult, de nem akartunk kimenni. Vegul lezuhanyoztunk, atoltoztunk, elkoszontunk a neniktol es mar mentunk is valami kajalos helyet keresni, mert eheztunk. Azaz a tobbiek eheztek, en inkabb halalosan faradt voltam, igy a kijarattol 5 meterre el is alukaltam.
Ezalatt a tobbiek Lori keresere villamosra pattantak, amivel egeszen a Meadowhall-ig (bevasarlokozpont) mentunk. Egy kis etteremben ebedelt csaladom, ami vagy masfel oraig tartott, de en arra sem keltem fel. Csak utana, ahogy elindult a kocsi alattam. Persze nekem csak egy husis peksuti jutott...
........................Hol van mar a kajam???.............................
Kicsit vasarolgattunk, majd jo keson elindultunk haza. A vonatunk meg ratett egy fel ora kesessel, amig anya probalt mindkettonket egy ulohelyen fogni. Vegul feladta, amikor a feher gatyajat leontottuk kolaval!
Hazafele meg beugrottunk egy elelmiszerboltba is, majd megerkeztunk 7 utan 10 perccel. Megvacsoraztunk (az uj poharunkkal), kicsit meset neztunk, es mar mehettunk is pancsolni, ahol kiprobaltuk az uj jatekunk.

Szerda 8-kor egy gyonyoru napra ebredtunk! 10-kor apa is megjelent es csinalt nekunk egy igazi angol reggelit, amibol en csak a piritost kertem. Del korul mentunk ki, piacon kezdtunk. Onnan leballagva a setalo utcan en kidoltem, igy a tobbiek ugy dontottek, hogy kiulnek az egyik pub kertjebe egy uditore. A kozeli ruhazati aruhazba is beneztek velem, majd a parkon at hazafele menet mar felkeltem. Annyian, de annyian voltak ott a meleg miatt, mint meg tan sose!!! Apa kozolte is, hogy o nem birja a tomeget, menjunk haza ebedelni es akkor kintre kapunk pancsolos vizet.
Igy is lett, apa fozott, anya pedig velunk bulizott kint.
Ebed utan benyomtunk egy jo kis desszertet is, amiben a lenyeg a 'jelly' volt, bar a maci formabol nem fordult ki igazan mackosan, de igy is elfogyott.
Meg kimentunk pancsolni, de mivel mar hamarabb megy le a nap, a homerseklet is hamar lehult. Igy maradt a bent let, majd vacsi, furcsi.

4 megjegyzés:

Kristóf és Maja írta...

Ruben nagyon édes! Ez tényleg egy igazi angol időjárás lehet. Az egik nap kabát kell, a másik nap fürdeni lehet! :o Itt szombat óta ősz van, de már majdnem tél.. Ma úgy fújt a szél,hogy majd levitte a fejünket, Maja nem is volt hajlandó sem gyalagolni, sem a babakocsiban utazni,mert nem akart levegőt kapni ahogy a szél az arcába fújt!
Puszi
Maja és Kristóf

Mátébogyó írta...

Helló Szépségek!
Mi az az új játék, Csak nem valami mosógép?
Jó napjaitok vannak, főleg, hogy nálatok még pancsolni is lehet!!!
Irigykedem is!
Ennyit aludni!!!! Bár mostanság nekem sincs sok okom panaszra... :-)
Majd írok, de nincs időm! Hétvégén tuti kapsz egy levelet (ha máshonnan nem, akkor az egyik fáról biztos hullik egy). :-p
Na jó, nem vicc, a héten írok!!!!
Pusszancs!

csupella írta...

Nahát,nektek még pancsizásra való időtök is volt?Ez igen.Biztos szuper volt.Ahogy az apás program is.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu ha jo kis ket napotok volt sok sok furdessel,klasz lehetett a vonatozaz meg az uszodaban valo furdes is,Ruben jo nagyokat alukalt,az otthoni furdes is jo lehetett.Hat nalunk olyan hideg van hogy nem lehet furdeni sot meg harisnya is kell a gyerekekre meg kabat is kinn az udvaron.pusizka