2010. szeptember 30., csütörtök

Harvest Festival - Ruben

Csutortok reggel Lori velem egy idoben kelt egy elegge siros ejszaka utan. Anya mar elore fogta a fejet, de szamitasai ellenere jo napunk kerekedett.
Egyutt szaladtunk suliba, a szo szoros ertelmeben. Kicsit kestunk csak, nem neztek nagyon csunyan. Loritol elkoszonve, babakori fenykepet atadva a konzervekkel egyutt, el is koszontunk es szaladtunk elore az en helyemre. Csak egy roviditett oracska jutott mara, mert megbeszeltuk a tobbiekkel, hogy egyutt atsetalunk a templomhoz. Ma tartotta az iskola a Harvest Festivalt, ami az aratas megunneplese, halaadas. Aki tudott, konzerv formajaban hozzajarult a hajlektalanok etkeztetesehez es eljott a templomba a gyerekekkel egyutt.
Mi meg hazaugrottunk a fenykepezogepert es mar mentunk is. Kint vartunk vagy 20 percet a szep napsutesben, majd legujabb haverommal, Joseph-pel meguntuk a dolgot es beballagtunk a templomba. Az iskolasok is hamar megjottek. Befele menet Lori meg szepen mosolygott, ugyesen leult a tobbiekkel legelolre, majd kiallt veluk enekelni is, de ezt mar nem jo szantabol, amit hattal allassal mutatott ki.
Ezt mi jo kozelrol neztuk, mire teso eszrevett minket es leuleskor pityeregni kezdett. Visszamentunk hatra, ahol en meglepoen jol viselkedtem, nem szaladgaltam, nem kiabaltam. Vegen megvartuk, mig kimennek a gyerekek, ahol Lori ujra siasba kezdett, amin mar anya szivecskeje is kezdett meghatodni, de az egyik tanito neni megfogta a kezet es elkezdte kifele huzni. Igy magunkra maradvan hazafele vettuk az iranyt, mert anya majd' bepisilt, de utana mar robogtunk is a sulihoz, ahova ismetelten kesve ertunk. (Meg jo, hogy 5 percre lakunk.)
Apa is hozzank csapodott (a delelotti izgalmakat vegigaludta), majd bevonultunk a varosba. En haza uton elszundikaltam, igy az elemiszer vasarlast nagyon gyorsban bonyilitotta le a csaladom, hogy apa itthon meg at tudjon tenni a sajat agyamba. Lori is el lett zavarva aludni, de 1 ora utan apank megkonyorult rajta es leengedte.
Keles utan nem kertem apa foztjebol, inkabb kint rohangaltunk kicsit, majd felmentunk. Estere apa fele suti is jutott, majd gyertyas furdes!

3 megjegyzés:

Gabriella írta...

Most ezt komolyan mondod, hogy egy olyan angol gyerek sincs, aki anyás vagy apás lenne? :-)))))
Pedig ez annyira hozzátartozik az életkorhoz. Nem de?

Egyébként a magyar sulihoz mi is két órát autókázunk. Bár a három, az már három két gyerekkel.

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hu ha jo kis sulis es templomos napotok volt,jo kis rendezveny volt Lori edes a videon ahogy hattal all a tobbi gyerek meg elore,szegenyke elhiszme hogy sirt.De utana minden jol alakult,puszika

Mátébogyó írta...

Hű, igazi kis gentleman Ruben azzal a csokorral! :-)
Nagyon édi Lori, ahogy hátat fordított!
Gyertyás fürdés? A mindenit! :-)