2010. szeptember 27., hétfő

Ismet szulinapi buliban - Ruben

Szombaton kimentunk delelott, de a gyonyoru oszi ido mar arrebb allt. Azert igy is jatszotereztunk egy nagyot, majd hazajottunk aludni ill. ebedet kesziteni.
Delutan apaztunk kicsit, mig mosott anyank elengedtuk aludni. Jo volt apaval, mert hiaba nem ettem meg az ebedem, adott fini csokit! (Aztan persze anya jol lecseszte...)
Este nekialltunk osszedobni Alex 2. szulinapi bulijara igert sutiket.
Lori ugyesen segitett is anyanak, mig en inkabb csak hatraltattam oket. Furodni, aludni jo keson mentunk, mar majdnem 9 volt, mire elhalkult a haz.
Vasarnap 5:57-kor almomban  vagy 5x-6x is felkialtottam, hogy 'MUM', 'MUM', 'MUM', ezzel jelezven anyamnak, hogy ideje felkelnie es folyatatni a sutogetest, amit este 11-kor hagyott abba. En meg 7-ig, mig Lori 8-ig aludt, majd gyorsban keszulni kezdtunk, mert 9:30-kor ment a buszunk. Azaz ment volna, ha apa nem nezi felre... Taxi lett a vege (vasarnap kb 4 busz van egesz napra), ami szinten nem volt szabad akkor, csak 10 utan. Igy szinte talpig feloltozve, tukon ulve vartuk, hogy mikor indulunk mar.
Vegul csak elertunk a dedihez, aki nagyon faradtnak tunt. Fel orat voltunk nala, majd bevasaroltunk neki par dolgot, visszavittuk, elkoszontunk es megkezdtuk setank a nagyihoz. Kozben en jot aludtam, taliztunk Pete nagybatyankkal, aki mondta, hogy senki sincs itthon, nagyi dolgozik, a tobbiek pedig a buli helyen keszulnek. Mi is odamentunk egyenesen, ahol Georgie nagynenenk es baratosneja mar szinte mindennel kesz voltak. Meg 1 ora elott megjott a 'bouncy castle' (ugralovar), majd szep lassan szallingozni kezdtek a gyerekek.
2-ig csak jatszottunk, szoktuk az ugralovar gondolatat. Lorinak kellett vagy 1 ora, mig ramereszkedett, majd le se akart jonni. En feltem tole kicsit, mert a nagyobb fiuk neha nagyon durvan bunyoztak, es csak annyira mentem be, mig anya keze elert.
Volt nagy eveszet, enekeltunk a szulinaposnak, ettunk tortat, majd meg jatszottunk 4-ig. A nagyi is befutott ido kozben, es a ket nagybatyank, Pete es Chris. Mikor elmentek a vendegek, leeresztettek az ugralovarat, atvonultunk a szomszedos helyisegbe es meg ott toltottunk vagy 2 orat. Kaptunk cipot, pulcsit, igy ki-berohangalhattunk, de lenyegeben nem volt semmi izgi jatek.
                                                         Erkezes utan
Az elso meresz probalkozasok
Lori ugyesen feltalata magat
Nagyi unokai, kiveve Ellie-t (es a plusz egy odacsapodott kisfiu Jamie mogott)
Owen volt Lori nagy haverja, mivel van neki egy epp Lorival egykoru hugicaja
Apa, Pete, Chris
 
1/2 7-re jott a kisse eltevedt taxi ertunk, amivel mar 7 elott itthon is voltunk. Gyorsan befutottunk, fel 8-kor nagyot pancsiztunk, es meg 8 elott ugy bealudtunk, mint akik egesz nap a galyat huztak!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Még ilyen se volt, hogy első legyek a hozzászólók sorában.
Jó buli lehetett, amint az a képekből is látható. Lori nagyon csinos, mint 1 kis hercegnő. Ruben inkább sportos.
Jól sikerültek a csoportképek, az unokákról ill. a fiúkról.Georgi miért nem csatlakozott a tesóihoz?
Az idő itt is késő őszre váltott, de azért bízom benne, hogy lesz még napsütés! puszi: mamm

Kristóf és Maja írta...

Itt aztán volt buli, evészet, ivászat meg rohangászás.. :d Édesek a gyerekek és milyen jók a közös képek! Jó amikor ilyen megmarad emélkbe. :d
Puszi
Maja és Kristóf

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis szulinapi buliban voltatok mar megint klasz lehetett az ugralovar es minden na meg atorta eves is.puszika

Mátébogyó írta...

Hogy Ti mennyit buliztok!? :-p
Csinosak-édesek a gyerkők!