2010. július 12., hétfő

Mama utani elet, hajvagas - Lori

Sajna nagyon hamar eljott ez a hetfo, mikoris elhagyott minket a mama...
Vasarnap meg buliztunk egy jo nagyot egyutt. Kint voltunk keso delutanig, es mig mama vart, mi tancoltunk a kocsibol jovo zenere.
Aztan mar jo faradtan, epp furdes elott elkapott nagyanyam es megnyirt!!! A veget nagyon nehezen viseltem, mert faradt voltam es zavart a szemem ele fesult haj. Azert jo lett, csak apa sir azota is keservesen miatta.
Hetfo reggel 5-kor keltem, aminek a mama nem orult nagyon. Lejottunk tevet nezni, benyomtam a kakaom es mar aludtam is tovabb. Meg arra sem keltem fel, mikor elkoszont 7-kor es szaladt a vonathoz.
Mar fel 9 volt, mire anya szolt, hogy oltozzek gyorsan, mert menni kell. Rubent az etetoszekben hagytuk, apa lemaszott hozza, majd gumicsizmaban es esokabatban mentunk a suliba. Kicsit megint sirtam, de anyam gyorsan elszaladt, igy abba is hagytam.
Suli vegeztevel kiszaladtam az udvarra es szolongatni kezdtem a mamat! De hiaba kerestem, mar nem jott elem....
Itthon megettuk a vasarnapi maradekot, majd jot jatszottunk fent. Ilyen mar nagyon reg volt, mivel ma egesz nap esett es beszorultunk a hazba. Kesobb aztan lejottunk sutit kesziteni, amihez tejszinert elszaladtunk a boltba. Persze en borultam egy hatalmasat vele, ami persze kiszakadt es persze kicsit kifolyt, de legalabb volt mit nyalogatnom hazaig.
Sutizes, tevezes (simizessel), majd ujra fent jatszast kovetoen mar 7 ora is lett. Bevagtunk meg egy valag gyumit es mentunk is furodni. Ocsi ugyesen kimaszott a kadbol, majd torulkozes utan csak kicsit keseregve fel is ballagott az emeletre. Ott ugyan osszepisilte a szonyegem, de oltozest kovetoen szofogadoan ment az agyaba, a szokasos panaszaradattal. En sikeresen kikoveteltem 3 meset is az Anna, Peti es Gergo konyveim egyikebol, miknek vegere mar beszelni is nehezemre esett, olyan almos voltam.
Anyam amugy jol birta a segitseg nelkuli napot, bar a babakocsival kicsit megszenvedett, meg az allandoan asztalra maszo ocsivel is, mig engem csak 1x kellett felnyalabolnia, mivel az iskolabol hazafele jovet egy hatalmasat taknyoltam... Apa viszont holnaptol itthon lesz 3 napig!

6 megjegyzés:

Alida írta...

Hát, én is sírok Apával!
Meg is mondom a Mamának, h ez nem volt szép tőle, levágni azt a szép hosszú hajat!
Puszi: Alida

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Sziasztok!
Tenyleg nem kellett volna levagni a szep nagy hajadat,de a rovid is jol all nekes,csini lettel.A mama a hajnyiras utan lelepett ,apa sirathatja is.
Edesek vagytok a videon tancizas kozben,es a kepeken is.Jo kis napok vannak mogotettek.puszika

Kristóf és Maja írta...

Mi most ellent kell hogy mondjuk a többi véleménynyilvánítónak! Szerintünk nagyon kis tündérke lettél az új, rövid séróval! :D Teljesen más az arcocskád! Csodaszép vagy! (Hosszúval is szép voltál, nem azért!!!!!!!!)
Anyának meg segíts sokat!!
Puszika
Maja és Kristóf

Mátébogyó írta...

Jajajjjj! Mondjátok meg Mamának, hogy repüljön vissza, de tüstént és ragassza vissza azokat a tincseket!!!!
Jól van na, majd megnő, de legközelebb szerintem elég lesz csak a frufruból nyisszantani! :-p
Micsoda buli volt kérem! Lassan mennek a gyerkőcök dizsibe! :-))
Az jó, hogy Apa otthon lesz 3 napig, de aztán segítsen is! :-D

Sz-K írta...

Ha lányom lesz és rajtam múlik, hogy milyen legyen a haja biztos hosszú lesz, viszont mivel egyenlőre csak fiam van így Neki tuti rövid haja lesz addig amíg én döntök ez ügyben. Bár Lorinak a rövid is jól áll mert szép pofija van így a rövid haj sem teszi kisfiússá. Üdv Judit

Mátébogyó írta...

Kreáltam egy hátteret a főzőcskézős blogodnak! :-)
Sajna sokkal konyhásabb elemeim nincsenek...
:-D