2010. július 9., péntek

Elso hetem a suliban - Lori

Tuleltem!!! Volt benne jo is, rossz is. Az elejen meg nagyon nagy kedvvel mentem, ami az utolso 2 napra kicsit letort. (Ja, amugy itt a nyar szunet csak 6 het, julius vegetol szeptember elejeig.)
Hetfon ugye anyaval voltam, ami tetszett is.
Kedden par pillanatig furcsalva a dolgot, de hamar megszokva a szuloi fegyulelet hianyat, elveztem a tobbi gyerek tarsasagat. Meg fenykep is keszult rolam, ami a falon van, a nevem mellett.
Szerdan apa jott ertem, akinek ki sem akartak adni eloszor (meg nem lattak elotte). Vegul megkapott, azzal a megjegyzessel, hogy 'vannak pillanatai a kislanynak'. Erre inkabb ra se kerdezett...
Csutortok reggel sirtam, mikor anya ott hagyott! Jatszani akartam es nem leulni nevsor olvasasra. A tanito neni ugy is fogadta anyat, hogy bantottam egy kislanyt, ami miatt a 'szomoru arc sarokban' kellett ulnom.
Penteken ismet sirva valtam el anyamtol, amit ismet egy -masik- kislany megruhazasaval vezettem le. A tanito neninek nem is kellett semmit mondania az ertem jovo anyamnak, mivel a kislany megtette helyette. 'Megutott o! A fejemen...3x!!!' Ezutan elszaladt az anyukajahoz, akivel beultek a nagymamaja autojaba, ahol epp mellettuk elhaladvan ujra eloadta a sztorit. Anya csak kicsit egett...
Az egyenruhaval nincs bajom. Azt nagyon szivesen felveszem. Sot, miota suli van, egyedul oltozkodom teljesen, es csak a felsoknel, apro gomboknal kerek neha segitseget. A heten vettunk meg 2 feher polot, trikot, harisnyat, nadragot es szoknyat, amik mind igazi, iskolai egyenruhak! (Ezek nem himzettek az iskolai logoval, igy vagy majdnem tizede azoknak!!!)
Az itthon toltott oraim viszonylag csendesen, kedvesen teltek. Sokszor alszok delutan, mivel van olyan, hogy a faradtsagtol a hazaig tarto 5 perces utat is alig birom lesetalni!
Rubent sokat szeretgetem, igazandibol. Neha nem orul neki, de egyre tobbet jatszunk, rohogunk egyutt. Csak most o bant engem, ami miatt sokszor fenntartasaim vannak, ha kozeledik felem. (Valahogy igy lehetett o is anno ezzel...)
.................................Nyalokazunk..........................................
....................................Festettem is........................................
................................Kint jobban csuszik.................................
.............A pogi is jobban esik, ha magam csinalom..............

6 megjegyzés:

Mátébogyó írta...

Jaj, de szépek!!!
Húúú, majd csak lesz jobb is az ovi-suli!
A verekedésről biztos leáll majd Lori, így, hogy most Ő is kap a fejére otthon öcsköstől! :-)
Nem megy még Máté bölcsibe..., nálunk nincs is olyan! :-o

Izabella:-Szabina es Julia írta...

jaj de edesek vagytok egyutt.Azt hiszem Ruben is megvaltozik a rosz gyerek szerepebol jora ha Lori is ott van vele.Latszik a kepeken is hogy milyen jol megvannak egyutt.
Lori te pedig jol birtad az elso hetett az ovi-suliba.
De nem kenne verjed a csajokat,meg jo hogy nem a fiuknak estel nekik.
De azert te is kapsz ottnon Rubentol,ugyhogy vissza kapod te is.puszika

Sz-K írta...

Nagyon tetszik a nyalókázós kép. További sikereket az ovi-sulihoz Lorinak. Üdv Judit

Bea írta...

Anya:hát remélem már jobban vagy!!!

Ruben,igen jó erőben vagy!!:)
Lori:Gratula a sulihoz,de azért ne verekedj,mert nálunk is van egy kisfiú és nagyon nem szeretem meg bánt engem meg másokat is.
Puszi:Bencikusék

Bea írta...

JA és a suliról a képek tök jók,szép iskola.

Bea írta...

Hali!
Kellene egy e-mail cím hogy megtudjunk hívni a blogunkba,csak az kukkanthat be akit felkérünk.PusziBencikusék