2010. július 28., szerda

Csavargas, klubolas - Lori

Amiota eltuntunk nem sok izgi tortent.
Hetfon apa szabadnapjan elszaladtunk Mansfield-be, mert dvd vehetneke volt. Persze ilyenkor mi is mindig jol jarunk, mert -ahogy most is- kapunk par uj ruha darabot, cipot. Indulas elott ilyen izgi meset neztunk:
A vonatozast mar nagyon vartam, es be sem teltem vele teljesen. Ellenben az osok -a fel oraig sem tarto ut alatt- nem egyszer elatkoztak az utra keles pillanatat.Egesz hamar, 4 ora alatt kicsavarogtuk magunk. Ebbe meg egy ebed is belefert, ahol nagyon faradt ocsem apa vallan ugy kidolt, mint eddig meg nem sokszor. Az addigra mar kikert ebedjet igy elcsomagoltattunk, amit kezzel, hatalmas boldogsaggal meg is evett hazafele a vonaton.
Keddi szabadnap igazi apas szabadnap volt. Fel sem kelt 11-ig, a muszaj dolgokat elintezve itthon megfozott, majd ment vissza szunyokalni.
Szerdan viszont -vagy 2 honap kihagyas utan- ismet baba-mama klubba mentem!!! A nyari szunet miatt jo sokan voltunk, ami egy ido utan nalam kihozta a durva enem, mivel megprobaltam mindenkit tavol tartani az altalam favorizalt jatekoktol.
Utana csajosan boltolni mentunk! Ruben elaludt, igy mi nyugodtan nezelodhettunk a kezdodo nyari cuccok learazasaban.
Vegul jatszotereztunk, ahol az uj szokokutas medencet es a bator gyerekeket is megcsodalhattuk, akik a 16-18 fokok ellenere is csurom vizesen szaladgaltak!




Amugy a fakanal meg mindig napi renden van, sot, ma reggel hasznalatban is volt a durvasagom miatt. Az estiem viszont minta gyerek modjara telnek egy ideje; furdes, fogmosas, pizsi huzas es 3 mese utan (kb fel 8-8 korul) alszok, mint egy kisangyal!

4 megjegyzés:

Mátébogyó írta...

Hú de nem bánnám, ha Máté is olyan "korán" dőlne ki esténként!!!
Milyen izgi mesét néztek a gyerkőcök? Jó, hogy le nem rágták közben a körmüket!!! :-p
Apátoknak elég eseménydús szabadnapja volt. Biztos kipihente magát rendesen! ;-)

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Hat nalunk is 11-kor alszanak a csajok,ti mar fel8 utan alszotok na az igen,nalunk olyankor meg kinn szaladgalnak javaban kb fel 10-kor jonnek be vagy hozzuk be oket.Hta nagyon bele merultek a gyerekek a mesenezesbe.
Apat meg szidjatok le hogy folyton ne aludjon mert nem szep es akkor egesz ejjel szamitogepezik, minthogy aludna.
Na mindegy,de nektek is jobb lenne ha nappal ebren lenne es veletek jatszana kicsit.
A vonatozas meg nagyon mokas lehetett.Ti meg jo sokszor mentek dvd-et meg ruhakat vasarolni.puszika

Kristóf és Maja írta...

De ügyes nagylány lettél! Anya is biztos örül,hogy idejébe ágyba kerül nagyjából mindenki.
A vonatozást Kristóf is imádná, csak nem túl sok lehetőségünk van rá. Reméljük ez a hetetetk eseménydúsabban telik majd.. bár szerintem így sem unatkozik senki. :)
Puszi
Maja és Kristóf

Névtelen írta...

Áldott jó gyerekeid vannak, főleg a TV előtt ülve, de amúgy is szépek és okosak "teljesen rám hasonlítanak" :)))) mamm