2010. október 28., csütörtök

Mamazos napok - Ruben

......A kicsit O labaimon, Lori varazspalcaival a kezemben.....
Vasarnap apa szabad volt, igy kegyesen hagytuk aludni 10-ig. Akkor aztan egyutt elindultunk, o nagybevasarolni, en pedig a 4 novel templomba. Az elso 10 perc utan mi fel is mentunk az emeletre a jatszoszobaba, magukra hagyvan mamat s Erzsiket.
Apa elenk jott, igy mar negyesben mentunk haza, az oreg tyukokat elengedven kavezni, vasarolgatni. Itthon hatalmas fozesebe fogtunk. Az ebedhez mar hatosban ultunk le, bar felallni nem mindenkinek sikerult...
Delutan apaval Kisvakondot neztunk, majd este tuzijatekozott nekunk. A lelkesedesunk az elso raketa utan elparolgott, igy inkabb belulrol, ablakon keresztul folytattuk a musor megtekinteset.
Hetfo reggel apaval (ekkor is szabad volt) mentem vissza a korzetihez, aki meg van elegedve az arcommal, de meg 2 hetig kenegetni kell, utana abbahagyni es ha visszajonn-e, akkor ujbol felkeresni. Mire hazajottunk anya mar atrakatta a delutani fogorvos randinkat, es kesz is volt, hogy menjunk vonatozni. Csak Mansfield-be ugrottunk el, mig a mamaek Nottingham-be mentek, hogy majd visszafele talalkozunk, de mi nagyon hamar vegeztunk, kora delutan jottunk is vissza. Faradt apat elengedtuk haza, mi pedig Annabelle-eknel kotottunk ki. (Amy fenykepe)
Egeszen 5-ig jatszottunk, amikoris apa szolt, hogy mehetunk haza vacsorazni. A mamaek csak 8 elott ertek haza, de mi akkor mar a vizben ultunk.

4 megjegyzés:

Alida írta...

Mammáék megérkeztek, most telefonált.
Lori és Annabell nagyon édesek, jó hogy van egy ilyen barátnője.
Szerencséd, hogy írtál! :)
Puszi: Alida

Mátébogyó írta...

Öreg tyúkok.... :-p

Era és Dani írta...

Szia!
Először is köszi,hogy válaszoltál és remélem folyt.köv.....
A költözés tervben van,de először a apa menne és térképezné fel a dolgokat.
Van kint ismerős,így oda szeretnénk menni,a városka neve: Southend-on Sea
Már sokat olvasgattam a kinti életformáról,főként a Danival kapcsolatban.Hát más mint itthon,de jobbak a körülmények és a kilátások hosszútávon.
Nagyon szeretnénk,de majd meglátjuk hogyan jön össze.
Lehet hogy tőled is fogok esetleg kérdezni,ugye nem baj?

Vissza-vissza olvasgattam a naplótokat,nagyon édes gyerkőceid vannak.
Ja és az öreg tyúkok nekem is nagyon bejött!!:):):)

Dani és Era

Izabella:-Szabina es Julia írta...

De jok is a mamazos napok,tunderiek a lanyok.puszika