2010. augusztus 24., kedd

Azok az esos, unalmas napok... - Ruben


A hetveget, het elejet is esoben eltuk meg... 2x is elofordult, hogy epp kiertunk a jatszoterre, mire rank szakadt az eg. Jol ki is keltem magambol, mert jatszhatnekom volt, de gonosz anyam nem engedett ki!
Lenyegeben semmi izgi nem tortent velunk. Az arcomra mult het kedden kaptam ujra egy (mas fele?) Canestent, amitol ismet muloban van a pirossag. 3 hetig kell hasznalnom ez alkalommal, majd meg egy korzeti latogatas es remeljuk vegleg vege.
Az alvokam joba valtott! Meg augusztus elso 2 heteben volt ugy anya, hogy lekoltozik a nappaliban, mert nagyon sokat felkeltem es atvandorolgattam hozza. Azota viszont megjavultam, alszok a helyemen este 8-tol reggel fel 7-ig! Kozben teljesen attortek az elso kis orloim, mig most a szemfogaim nyomulnak (felso ketto mar nagyon feher!).
Ja, es egy szosszenet. Vasarnap este jott nagyi Chris nagybatyankkal bebiszitterkedni. Ugyanis szuleink kepesek voltak minket elhagyni egy ejszaka erejeig, es kb ezer ev elteltevel, elmentek bulizni!!! Azert tuleltuk, en hamar mentem aludni, szepen 'bye-bye'-ozva a nagyinak, mig Lori maradt fel 10-ig, akkor aztan kozolte, hogy megy aludni es egyedul elintezte magat.
Mai szavam: 'night-night'!

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis esos napjaitok voltak,jatszoterezni sem tudtatok.Az este anyaek nelkul csak eltelt,ok meg biztosan klaszul ereztek magukat.puszika

Mátébogyó írta...

Este 8-tól reggel fél 7-ig????
Most egy kicsit irigykedem! Sőt..., nem is kicsit!!!! :-p
Jó volt a buli? ;-)

Kristóf és Maja írta...

De jó,hogy anyák ki tudtak mozdulni egy picit, ti pedig ilyen okos gyerekekként viselkedtetek! De ennek ám az lesz az eredménye,hogy anyáék gyakrabban járnak majd bulizni! :D Azt tudjátok???
PUszi
Maja és Kristóf

csupella írta...

Sajnálom,hogy nem kellemes az idő felétek:(
Anyáéknak nagyon kellett ez a kis kiruccanás.És ti nagyon okosan viselkedtetek!