2010. augusztus 26., csütörtök

Vegleg szakitvan a baba korral - Lori

Szerdan apa szabad volt. A kedveert keson keltunk, csak 8-kor, este 8-tol vegigaludva az ejszakat!!! Anyam fent volt parszor, mert kezd egyre jobban lehulni a levego ejszaka es idegesiti, hogy Ruben folyton lerugdossa a takarot. En ilyet mar nem teszek, magamon tartom takarom.
Lustan indultunk utunkra is, amit azzal kezdtunk, hogy a fent maradt bebi dolgoktol vegleg megszabadultunk (pl. autosules, korforgo, zsaknyi cipo...) es leadtuk oket a szokasos 'charity' boltba. Nehany dolgot beszerezven meg elszaladtunk a piacra, ahol ocsi eszrevetlenul bealudt.
Hazaerve kicsit kerteszkedtem anyaval, mert a napokban tombolo szelben majdnem foldig dolt a futo viraga. Nagyon tetszett, hogy kalapal, de nem mertem kiprobalni, inkabb csak hatulrol drukkoltam neki ('good girl, mummy').
Apa fozte kesoi ebedunk utan jott a nagy szenvedes, mert sehol sem volt jo, se nekem, se ocskosnek. Vegul le lettunk ultetve az asztalhoz muveszkedni, ami pont jol jott furcsi elott lenyugvaskent.Ezen a kepen kb anny idos vagyok, mint most Ruben. Anyanak meg kellett allapitania, hogy en akkor mar ugyesebb voltam, es sokkal kitartobb. Hiaba, noknek all a vilag:)Csutortokon 7-kor keltunk, hogy legyen meg ido muffint sutni, mielott megyunk ujra baba latogatoba. (Azert anya meg tudott volna nemit aludni.)
11-re ertunk oda, par nagy szatyorral, amiben most az en cuccaim vittuk, mivel a kicsi baba novere most volt 2 eves, igy le tudtuk neki passzolni a kinott ruhaim. Vittem neki egy kis ajandekot is a szulinapja alkalmabol, de en tobbet jatszottam vele, mint o. A bebit (aki 5 hetes es 6 kilos!!!) nagyon meg akartam fogni, de sajnos ezuttal sem jott ossze. Azert igy is jol elvoltunk, csak kicsit sokan. Anya onkent vallakozott, hogy kint azik velunk, mivel uj hintat kaptak a papajuktol es attol nem birtunk elszabadulni.Ott ebedeltunk szendvicset, majd megettuk az afonyas muffinunkat es egy gyors hintazast kovetoen el is jottunk 2-kor. Ruben mar a sarkon benyomta a szunyat, igy nem elvezhette az altalam vegigvigyorgott buszozast!
Apankat itthon talaltuk, de mivel csak gepezett, nagy figyelmet nem szenteltunk neki. Keso delutan ettunk meleg kajat, majd fent jatszottunk, teveztunk, vacsiztunk es vegul pancsiztunk. Valoszinuleg rekord sokaig, mivel -apank nagyszeru otletenek koszonhetoen- kaptunk egy csempere, kadra fogo zsirkreta szettet! Az egesz napunkat lerajzoltattam anyammal, aki a vegen mar nem is tudta hogy gugoljon a kad mellett, ugy elzsibbattak labai.

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Sziasztok!
Jo kis ket napotok volt nektek aztan.De jo is lehet a babalatogatas 5 hetesen 6 kilos a kis baba hu az nagyon jo.Edesek vagytok a kepeken ,a hinta meg nagyon nagy kedvencetek ahogy lattom.
Apa meg mindig csak gepezik,szidjatok mar le.
Jok a furdozos kepek.puszika

Kristóf és Maja írta...

De jó kis nap/napok! A babalátogatásokat mi is szeretjük mind a ketten. És milyen jó amikor a sarok, vagy a szekrény kiürül ahol csak tornyosulnak a kinőtt ruhák! :D Anya most vitte kia mamáékhoz a mi ruháinkat, azmit az elmúlt hónapok alatt termeltünk. :D
Puszi és kellemes hétvégét nektek!
Maja és Kristóf

Mátébogyó írta...

Hű, de hiper-szuper az a kréta, hogy olyan vizes helyen is fog! Anya, lesz mit takarítanod! :-p
Írok majd! :-) Csak még egy kicsit várjál... :-p
Pussz!

Bea írta...

Na ilyen krétát akart anyám is venni.
Az a kék csíkos felső egy body???Ha igen,akkor nekünk ugyanilyen volt!:D


Cukik vagytok!!!
Bencikusék