2010. augusztus 30., hétfő

Halozsak es extra pled - Ruben

....................Mi az hogy ez nem az en sorom?......................
Olyan hideg lett augusztus vegere, hogy csak na!!! Ejszakara mar halozsakban alszom, mig a csalad noi tagjai egy extra pleddel a nyari takarojukon! Nappal meg elmeny, mert nagyon szepen es erossen sut a napocska, amikor epp nem esik.
A hetvegenk egy jo es egy rossz napbol allt. A szombati volt a rossz, ugyanis anyank a balabbik labaval kelt fel es ez az egesz napra ranyomta belyeget (pedig 8-ig hagytam aludni). Az ido is szeles volt, letepte neha a hajunk is! Azert bementunk a varosba, mert kellett nemi elemiszert vasarolni. Bar utolag jol megbanta anya, mivel annyian voltak, hogy 20 percig csak sorban alltunk! Innen a jatszon keresztul jottunk haza, de osunk befordulos hangulata miatt az sem tartott sokaig. Este legalabb egy suti keszites erejeig visszakaptuk regi anyank, akinek mar a mosolygas is konnyebben ment.
Vasarnapra minden szep es jo lett! Fel 7-kor keltunk, masfel oraig Lori mentesen voltunk. A szel meg durvabb lett, jo fele zivataros esovel. Azert mi batrak vagyunk, es mert en mar faradt voltam, 10-kor elindulunk a setankra. Nekem olyan jo helyem volt az esovedo alatt, hogy mialatt anyam harcolt az elemekkel, benyomtam a szunyat (fel 11-kor!!!). Igy Lori atveve a vezetest, megsetaltattak az alvo popomat, majd hazafele tartva a galamboknak kiabalva, fel is keltett. Meg fel 12 sem volt... Korai ebedet kovetoen fent rontottuk a levegot, majd ujra kimereszkedtunk, de csak a kertbe, ahol orommel segitettunk anyanak par fuszermag elfoldeleseben (amit utana gonosz mod bevitt, igy nem tudtam szetdobalni). Ezutan a tegnapi sutit dekoraltuk, kostoltuk. Sajna sokat nem kaptunk, mert mar vacsi ido volt, igy egy szenyan csamcsogtunk vagy ezer evig, bar az ezt koveto joghurt mar jobban csuszott. Levezeteskeppen pedig meset neztunk. Engem mar az sem zavart, hogy noverkem olelgetett, olyan almos voltam, hogy hagytam neki.

4 megjegyzés:

Mátébogyó írta...

De édesek ezek a gyerkők! :-)
És hogy Ruben milyen segítőkész a konyhában!? :-)

Gabriella írta...

Végre tudunk írni. Mostanában a telefonunkról olvasunk benneteket, de az írás onnan nehezen megy. Nagyon szépek vagytok együtt. Sok puszi!!

Daniella és Tamara

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis napjaitok voltak,edesek vagytok a kepeken,nagyon jo hogy vasarnap anya helyre jott es nem volt bal labas.pusizka

Kristóf és Maja írta...

Hát a nyár itt is döbbenetesen néhány óra alatt elmúlt.. Anya csak kapokodta a fejét.. Pénteken még strandolni volt Kristóf mamáékkal, szombat reggelre pedig 11 fokra ébredtünk.. :o:o
Reméljük azért szeptemberben lesz még vénasszonyok nyara. Korai ez az autusztusi gonosz ősz!!!!!!! :S
Puszi
Maja és Kristóf