2010. augusztus 16., hétfő

Piknik orulet - Lori

Hetvegetol jo idonk van! Bar most, hogy elkiabaltam, biztos elromlik.
Szombaton jottunk, mentunk, vasarolgattunk, jatszotereztunk, majd itthon delutanoztunk. Kiramoltunk egy komodot, amibol sok kifestos, kivagos papir kerult elo. Ennek hamar neki is estem, majd az egyik 'afonyas' alarcban rohangaltam egeszen furdesig.
Vasarnap itthon volt apa. Megvettuk az ebedhez szukseges dolgokat, majd kisetaltunk a parkba. Vittunk piknikes takarot, nassolnivalot es labdakat. En nagyreszt a takaron ultem, mig a tobbiek megkergulve rohangaltak. Szuleim kislabda dobasban mertek ossze tudasuk, amiben apa kimagasloan nyert. Majd elokerult egy frizbi is, ami mintha anyanak meg volna jobban. Vegul beallt Ruben is, igy termeszetesen innentol o bizonyult a legtutibb jatekosnak. Vegul szedegettunk par szaritott gyumit, es elindultunk hazafele.
Apa fincsi ebedjet kovetoen kint, majd bent jatszottunk. Fent elokerult par regi jatek, a porszivom es a piknik kosaram. Ruben nagyon megorult az utobbinak, gyorsan meg is mutattam neki, hogyan kell vele jatszani.
Hetfon nagyon szep idore keltunk. Kicsi varosnezes, jatszoterezes utan itthon elveztuk tovabb a meleget. Az ebed benyomasat kovetoen ocskos is csatlakozott hozzank kint; labdaztunk, szaladgaltunk, majd nekem eszembe jutott a vizezes. Csak viragontozes formajaban indult, de utana testveri ontozes lett belole, igy anya ugy dontott, hogy kihoz nekunk nemi vizet. Nagyon tetszett, mindketten belevetettuk magunk, hiaba volt csak egy kicsi ladanyi viz ezalkalommal. Mar 7 ora volt, mire bejottunk, mert ocsi nagyon elfaradt es csetlett-botlott a betonon, jol lezuzva terdei.

5 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Jo kis napjaitok voltak edes vagy Lori az allarcban,es az evesnel is mindketten.Ruben szegeny ujra osszetorted a terdecskedet.De jo is a piknikezes,klasz lehetett meg a labda jatekok is.pusizka

Mátébogyó írta...

Piknik a szabadban? De jó! :-) Én is akarok!

Alida írta...

Hali!
Örülök, h végre jó az idő nálatok, remélem így is marad!
Ruben a legelső képen, ahogy nevet, tiszta apja. Egyébként nagyon cukik a gyerkők, és jók a képek.
Puszi: Alida

Kristóf és Maja írta...

Sziasztok!
Itt vagyunk, megjöttünk! Az idő felénk kész rapszódika volt! De legalább is tipikus angolos az elmúlt 6 napban. Akkora zuhikat kaptunk a nyakunkba!!!!!!! De nálatok kellemesre fordult ismét úgy látom és jól eltöltitek a napokat kint az udvaron. Milyen jó,hogy az elfeledett játékoknak ennyire lehet örülni ha egyszer csak előkerülnek, igaz? Ruben, te meg vigyázz a kicsike virgácsaidra. :D

Debi anyu, itthon már bárkinek lehet személyit csináltatni. 3 évre kapták a gyerkőcök, de ha jól tudom 14 éves kor alatt ingyenes. Csak időpontot kellett kérnem meg születési és lakcímkártya kellett.. Így az esetleges külfödi kiruccanásokhoz is rendelkezünk okmánnyal most 3 évig. Ez volt főleg a cél. :)
PUszi
Maja, Kristóf és Szilvi

Névtelen írta...

Annnnyira..... jók a képek és a rajta szereplők természetesek és szépek. sok pusz: Mamm